a zaczynasz wycieczki osobiste.
Miałem skończyć, ale tutaj muszę się odnieść. Nie imputuj proszę. Nigdzie nie odniosłem się osobiście do Ciebie.
Podałem Ci pięć kanałów na youtube. Wybacz, że nie będę podawał każdego linka osobno.
Jest pięć artykułów o tampowaniu, WDT, dystrybucji itd obalających absolutnie wszystkie Twoje argumenty, są w internecie, znajdź sobie to wtedy pogadamy.
A o WDT dalej ani słowa. To mówi wiele
Mnie to mówi tylko tyle, że nie masz argumentów na "obalenie testu" więc szamoczesz się chwytając za a to rzekome testy na YT, a to WDT, a to nieprawidłowość badania.
Widzisz, gdybyś napisał "badanie ma 7 lat, teraz stosuje się WDT, ciekawe czy to by zmieniło wyniki, porozmawiajmy o tym" to jednak byłoby trochę inaczej. Natomiast Ty wybrałeś drogę:
Badanie obalone a autorzy się ośmieszyli. Gdzie obalone? Przez kogo? Kto się do niego odniósł i pokazał że wyniki są złe i nieprawdziwe? Otóż nikt, ale Ty roisz sobie, że testy na YT pokazujące wpływ użycia WDT obalają wcześniejsze badanie. Otóż nie, nie obalają, jeśli co to najwyżej uzupełniają, a i to tylko teoretycznie, bo nikt poza Tobą nie wie o jakie testy/filmy chodzi. Jestem wielkim fanem używania WDT i ostatnim który by negował jego wpływ, ale wrzucasz kompletnie niepowiązane z dyskusją wątki i oczekujesz że ludzie powiedzą "wooow, masz rację, obalone".
Dlatego ta dyskusja nie ma sensu, chwalisz się wiedzą, papierami i doświadczeniem, nie neguję tego, jednakże z mojego życiowego doświadczenia, ktoś kto naprawdę ma wiedzę i doświadczenie potrafi w kilku krótkich i prostych punktach zaargumentować swoją rację, a nie pisać "ja wiem lepiej, Ty nie, poszukaj sobie".