Dzięki za nowe propozycje! Tylko że ja potrzebuję zawężenia, a nie poszerzenia pola walki

Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie, by wziąć coś spoza listy z mojego pierwszego postu, tylko, kurcze, potrzebuję argumentów- najlepiej z obszarów trwałość/materiały/serwis i rozwiązania techniczne.
Dźwigniowy profitec z zegarem pine green pasowałby kolorem do mojego kitchen aida w kolorze avocado : D Tylko czemu miałbym kupić jego, zamiast dużo tańszej strady? No i one działają na sprężynach, co ma swoje plusy dodatnie i plusy ujemne. Tymczasem kupując La Pa stradivari professional, Bottichelli spaciality i ich młyn cilindro( to chyba to samo co eureka spcialita) płacę 13400 i mam w tym zestawie lekką maszynę, którą mogę zabrać ze sobą na wakacje do domu na Mazurach.
Przyciski, jak w tym ascaso, mnie nie interesują. Miałem kiedyś automat do zabudowy miele i teraz chciałbym maksymalnie zrezygnować z przycisków. Bezzerę też brałbym w wersji MN, a nie DE. Na marginesie- ktoś wie, kto robi bebechy dla miele? Wiem, że Włosi, ale nie wiem którzy;a może to się zmieniło i teraz robi Chińczyk?.
EDYCJA
Zestaw ciśnieniowy z ss jest do professionala, więc cena ww. kompletu jeszcze o 200 w dół.