Autor Wątek: Odp: Problem jakości wypowiedzi  (Przeczytany 3364 razy)

Offline GostRado Mężczyzna

• Ekspres: 》La MARZOCCO Linea Micra 》ELEKTRA Micro Casa 》ECM classika PID 》AP + FP 》BRA cafetera bella 1tz/2tz 》FOREVER miss diamond 4tz 》GIANNINI giannina 1tz/3tz 》BIALETTI venus 2tz 》ALESSI la cupola 1tz 》MELITTA dripper 101 》
  • Młynek: 》CEADO e37S 》MAHLKÖNIG ek43S Limited Edition: THE ICON nr 937/999 》 1Zpresso K-plus 》
Odp: Problem jakości wypowiedzi
« dnia: 24 Wrzesień 2024, 13:02:01 »
I znowu się nie zalogowałem i przeczytałem wybitnie błyskotliwy komentarz osoby, której komentarzy nie widzę, bo są u mnie na liście: ignorowanych
Raczej koleżanka, może Gostrado zanim odpowiesz, skup się trochę, ostatnie ostrzeżenie
@ranGo @Fux
Naprawdę, będziecie tolerować takie infantylne zagrywki, osoby,  której woda sodowa, tj władza uderzyła do głowy? Jeśli nie uspokoicie tego gościa, co zieje nienawiścią i zawiścią, to sam się wypiszę z WoK-a.
« Ostatnia zmiana: 24 Wrzesień 2024, 13:41:05 wysłana przez GostRado »
》tertium non datur《

Offline krystians Mężczyzna

• Global Moderator
    • Lens tru3
  • Ekspres: ap, fp, moka, phin, tygielek, v60-2, Kalita, B75, Kompresso
  • Młynek: Kinu m47, Ode2
Odp: Odp: Problem jakości wypowiedzi
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Wrzesień 2024, 13:08:04 »
, co zieje nienawiścią i zawiścią,
:smiech: :szampan:

Offline siewcu Mężczyzna

• Ekspres: LaPa EP, Aiden, za dużo dripperów
  • Młynek: Ode 2, Aergrind, Krinder
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Wrzesień 2024, 13:15:51 »
sam się wypisze z WoK-a
Szerokiej drogi, nikt płakać nie będzie.

• Ekspres: 》La MARZOCCO Linea Micra 》ELEKTRA Micro Casa 》ECM classika PID 》AP + FP 》BRA cafetera bella 1tz/2tz 》FOREVER miss diamond 4tz 》GIANNINI giannina 1tz/3tz 》BIALETTI venus 2tz 》ALESSI la cupola 1tz 》MELITTA dripper 101 》
  • Młynek: 》CEADO e37S 》MAHLKÖNIG ek43S Limited Edition: THE ICON nr 937/999 》 1Zpresso K-plus 》
« Odpowiedź #3 dnia: 24 Wrzesień 2024, 13:40:09 »
Szerokiej drogi, nikt płakać nie będzie
Nazwał ktoś ciebie na forum mistrzem albo mentorem?

Uderz w stół... Odezwał się gość, którego na widok nick'a @Valerii skręca w żołądku i od razu wypluwa odpowiednio "żółty" komentarz  :picardpalm:
》tertium non datur《

• Global Moderator
    • Lens tru3
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Wrzesień 2024, 15:08:11 »

Nazwał ktoś ciebie na forum mistrzem albo mentorem
:wow2:

« Odpowiedź #5 dnia: 24 Wrzesień 2024, 16:16:23 »
ZAPAMIĘTAJ odpowiadam ci definitywnie OSTATNI raz!! Jesteś na mojej liście ignorowanych wśród paru innych osób z WoK-a, których nie widzę komentarzy, więc nie odpowiadam.

Co do tego, że jedna osoba zwróciła się do mnie mistrzu, a druga nazwała mnie mentorem, to odpowiem ci, w ten sposób: może i jesteś na WoK-u omnipotentny we władaniu, moderowaniu, ale pewnej cechy inteligencji ci zabrakło. Czy nie sądzisz, że jeśli nie miałbym dowodu, który jest łatwy do zweryfikowania, to napisałbym coś takiego?

Szukaj na forum => a znajdziesz . Obsesyjnie poświęciłeś i poświęcasz swój czas na moją skromną osobę, to przy 50 do 100 godzin jakimi mnie obarczyłeś, to jak jeszcze przeznaczysz godzinę na mnie, to nic ci się nie stanie, choć przy ustawieniu jakiś rekordów pójdzie ci szybciej. Abstrahując, czy nie lepiej, abyś ten czas poświęcony Grzegorzowi vel GostRado przeznaczył na swoją rodzinę??!

Jak wszyscy wiedzą i widzą jestem aktywnym WoKowiczem. Zawsze z ochotą staram się pomóc nowym członkom forum, gdzie przeważnie starym Wypijaczom nie chce się już odpowiadać na ciągle powtarzające się pytania. Mnie się jeszcze chce i czuje ogromną satysfakcję, gdy jakiemuś nowicjuszowi kowowemu pomogę. Napiszę górnolotnie: spłacam dług, bo kiedyś ktoś inny mi pomógł.

I na koniec, przepraszam z góry: ODWAL SIĘ ODE MNIE 😡

PS
Albowiem, błogosławieni ci, co nie zobaczyli, a uwierzyli :hihihi:
« Ostatnia zmiana: 24 Wrzesień 2024, 16:41:04 wysłana przez GostRado »
》tertium non datur《

• Global Moderator
    • Lens tru3
« Odpowiedź #6 dnia: 24 Wrzesień 2024, 16:21:47 »
To kogo ignorujesz jest Twoją prywatną sprawą, ale jakość Twoich wypowiedzi jest po prostu słaba, dlatego zwracam na nie uwagę. Natomiast nie śledzę Ciebie, jak Ci się wydaje, tylko Ty starasz się odpowiedzieć na różne tematy, nie zważając na jakość tych wypowiedzi. Nie odwalę się dopóki będziesz zalewał forum byle czym. Dobrze, że starasz się pomóc, ale rób to porządnie, bo nie raz wprowadzasz więcej zamętu niż pomagasz.

Jak jesteś taki bohater to opowiedz ile kont miałeś na tym forum i ile razy Cię banowano i jak się zachowywałeś. Podpowiem Ci - ja ani razu Cię nie zbanowałem.

P.S. Zupełnie mi nie przeszkadza jeśli ktoś nazywa Cię mistrzem, śmieszy mnie, że to wyciągasz tu.
« Ostatnia zmiana: 24 Wrzesień 2024, 16:41:31 wysłana przez krystians »

Offline siewcu Mężczyzna

• Ekspres: LaPa EP, Aiden, za dużo dripperów
  • Młynek: Ode 2, Aergrind, Krinder
« Odpowiedź #7 dnia: 24 Wrzesień 2024, 17:23:59 »
Szerokiej drogi, nikt płakać nie będzie
Nazwał ktoś ciebie na forum mistrzem albo mentorem?
Raczej tak, być może nie, mam to gdzieś. Nie używam tego do łechtania ego. Wiele osób natomiast mi dziękowało za pomoc, chęci, poświęcony czas. Dla mnie jest to miłe, że udało mi się komuś pomóc i tyle. A gdybym miał zapisane kto i kiedy nazwał mnie mistrzem kawowym to na pewno nie używałbym tego do chwalenia się i pisał innym, że zostałem czyimś mentorem bądź mistrzem, bo to żenujące. Udało mi się komuś pomóc - super, ile wiem tyle pomogę.

PS. Zajrzyj na stronę główną forum i zobacz kto napisał poradnik. W porozumieniu z nie pamiętam już kim, nie mając z tego korzyści ani materialnych, ani niematerialnych. Żadnych. @krystians i chyba dobrze pamiętam, że wielu osobom pomógł, co nie?
« Ostatnia zmiana: 24 Wrzesień 2024, 17:28:07 wysłana przez siewcu »

• Global Moderator
    • Lens tru3
« Odpowiedź #8 dnia: 24 Wrzesień 2024, 18:07:36 »
Myślę, że przydał się wielu osobom ten tekst i na pewno niektóre porady gostrado też się przydały, tylko to nie znaczy, że można odpowiadać byle jak, byle odpowiedzieć na jakiś temat, czy nie szanować rozmówców.

Offline Artisz Mężczyzna

• Ekspres: Ponte Vecchio Lusso, VBM Super Electronic, Bellezza Bellona
  • Młynek: JT83 Plus, Fiorenzato Allground Sense, Eureka Zenith 75RS
« Odpowiedź #9 dnia: 25 Wrzesień 2024, 03:49:39 »
Nie odwalę się dopóki będziesz zalewał forum byle czym.
Popieram, dobrze że wkońcu ktoś też zwrócił na to uwagę, bo czasami po przeczytaniu tego forum gdy otwieram lodówkę mam obawy czy gostrado w niej nie wyskoczy.😉
« Ostatnia zmiana: 25 Wrzesień 2024, 03:52:06 wysłana przez Artisz »

Offline Fux Mężczyzna

• Global Moderator
  • Ekspres: La Marzocco Linea Micra, tygielek
  • Młynek: G-RISTO W
« Odpowiedź #10 dnia: 25 Wrzesień 2024, 07:02:54 »
I na koniec, przepraszam z góry: ODWAL SIĘ ODE MNIE

Spodziewałem się bardziej merytorycznej wypowiedzi po Tobie. Cóż...

Skoro poziom dyskusji uległ wypłaszczeniu jak fala powodziowa, więc zamykamy.
Człowiek może wyzbyć się wszystkiego z wyjątkiem pokus...

Pokaż nieprzeczytane posty: Nowe / Wszystkie / Odpowiedzi