ZAPAMIĘTAJ odpowiadam ci definitywnie
OSTATNI raz!! Jesteś na mojej liście ignorowanych wśród paru innych osób z WoK-a, których nie widzę komentarzy, więc nie odpowiadam.
Co do tego, że jedna osoba zwróciła się do mnie mistrzu, a druga nazwała mnie mentorem, to odpowiem ci, w ten sposób: może i jesteś na WoK-u omnipotentny we władaniu, moderowaniu, ale pewnej cechy inteligencji ci zabrakło. Czy nie sądzisz, że jeśli nie miałbym dowodu, który jest łatwy do zweryfikowania, to napisałbym coś takiego?
Szukaj na forum => a znajdziesz .
Obsesyjnie poświęciłeś i poświęcasz swój czas na moją skromną osobę, to przy 50 do 100 godzin jakimi mnie obarczyłeś, to jak jeszcze przeznaczysz godzinę na mnie, to nic ci się nie stanie, choć przy ustawieniu jakiś rekordów pójdzie ci szybciej. Abstrahując, czy nie lepiej, abyś ten czas poświęcony Grzegorzowi vel GostRado przeznaczył na swoją rodzinę??!
Jak wszyscy wiedzą i widzą jestem aktywnym WoKowiczem. Zawsze z ochotą staram się pomóc nowym członkom forum, gdzie przeważnie starym Wypijaczom nie chce się już odpowiadać na ciągle powtarzające się pytania. Mnie się jeszcze chce i czuje ogromną satysfakcję, gdy jakiemuś nowicjuszowi kowowemu pomogę. Napiszę górnolotnie: spłacam dług, bo kiedyś ktoś inny mi pomógł.
I na koniec, przepraszam z góry: ODWAL SIĘ ODE MNIE 😡
PS
Albowiem, błogosławieni ci, co nie zobaczyli, a uwierzyli