Piomic,daruj sobie te teksty-jajca mam a ze poruszam sie po nieznanym dla mnie ladzie,dlatego pytam.Nie podoba Ci sie,omijaj temat,dodaj mnie do ignorowanych czy co tam chcesz...express jaki mam ledwo zipie,jestem przekonany ze w kazdej chwili moze wyzionac ducha.Mam kupic mlynek,a jak ekspres padnie to co,bede mielic kawe i wciagac ja nochem?Moze lizac?
Maciek,mlynek ktory mam nie jest wart uwagi-to DeLonghi KG79-bedzie zmieniony jak najszybciej,ale te 3 miesiace od zakupu nowego ekspresu jeszcze musi byc.Trudno.
Tzn Panowie,RS o ktorym pisalem to model RANCILIO SILVIA V4 2015 Ed, i to on kosztuje dokladnie 355 funtow-nowy w sklepie na coffeitalia.co.uk-niestety nie moge dodawac linkow.
skoro nowy kosztuje 355,to moze sie trafic okazja ponizej 300 funtow,czasami jest to nieudany prezent itd-sam sprzedalem kilka nowych rzeczy grubo ponizej ceny sklepowej...jest troche czasu,zobaczymy.
Ceny ascaso zaczynaja sie od 450 funtow,a wiec jeszcze wyzej niz RS-tutaj ni elicze juz na okazje,ale przy okazji bede pamietal...czasami cuda sie zdarzaja
Niestety,to prezent,wiec uzywka odpada-gdybysmy razem planowali zakup byc moze uzywka bylaby wzieta pod uwage...ale tym przypadku tylko nowy sprzet.
Czyli ponizej RS nic godnego uwagi nie ma mam rozumiec.
Gaggie odpadaja?ok.