Kupiłem tego Timemora Fish Pro x.
Bardzo polecam, jeśli chodzi o temperaturę, to faktycznie jest bardzo, bardzo precyzyjny, tzn z małą poprawką, bo konsekwentnie przekłamuje o dokładnie 1 stopień, co nie jest problemem, bo to jest zawsze i w każdych warunkach 1 stopień, co powoduje pewien komfort, bo wiem, że mam wodę o dokładnie takiej temperaturze jak chciałem z dużą dokładnością. Co może brzmieć dość dziwnie, ale zauważyłem, że różne czajniki mają różne przekłamania w zależności od ilości wody, czasu wyłączenia grzałki etc. A tu ustawiam temp mniejszą o jeden stopień i za każdym razem mam to co chciałem.
On faktycznie jest bardzo sprytny, np dostosowuje moc grzania do aktualnej temperatury, i jak podjeżdża do zadanej temperatury to wyraźnie zmniejsza moc. Nawet jak gotuje do 100 st to robi to bez efektu gwałtownego wrzenia.
Wykonanie bardzo poprawne, wygoda ok, nie widzę powodu do narzekań, mógłby być wylew skalibrowany na trochę wolniejszy, bo przy ok 3ml/s zaczyna przechodzić w kropelki. Obsługa logiczna, nie sprawia problemu. Na polski rynek jest bardzo krótki kabel, ale jest odłączany. (wtyczka standardowa jak do peceta)
Kupiłem z kodem za 570 i uważam, że to dobra cena jak za tak precyzyjne urządzenie. Postarali się.