W mojej sprawie nastąpił nieczekiwana zmiana

Będąc trcohę sfrustrowanym tym problemem z podłączeniem do mojej sieci napisałem do nich na wsparcie z pytaniem, czy jest jakieś przewidywanie/ szanasa, że ten błąd naprawią, bo kolejne aktualizaje niczego w tej kwestii nie wnoszą.
W pierwszej odpowiedzi dostałem formułkę, że aktualizacje są wypychane i trzeba czekać bla bla bla, czyli to co widać na stornie z release notesami do poszczególnych FW.
No to im odpisałem, że mój Aiden się zaktualizował i nie o to pytałem tylko o rozwiązanie problemu z nieprawidłowym hasłem. Poprosili mnie o numer seryjny urządzenia z info, że wyeskalują to w zespole pdouktowym. Puściłem im SNa i po paru godzinach dostałem powiadomienie z aplikacji na telefonie, że Aiden sie zaktualizował do wersji (która już miał 1.3.6), a urządzenie magicznie pojawiło się w aplikacji

Potem dostałem jeszcze mail, że zespół produktowy potwierdził, że mój Aiden się podłączył.
Zatem albo dodali mi go ręcznie do aplikacji, albo coś grzebnęli w konfiguracji urządzenia po stronie swoich serwerów. Gdybym wiedział, że moga to roziwązać, to bym nie tracił tyle czasu myśląc, że problem jest po mojej stronie

Podsumowując - MAM I JA