Mam już z trochę wcześniejszych czasów, odbijak Motta, filtr britta, szczotkę do grupy taką nylonową, ale wydaje mi się strasznie sztywna i słabo jej się używa.
- Czyli zainteresuję się tamperem. Roger pewnie będzie wiedział najlepiej jaki rozmiar będzie pasować do Evo. PS płaski czy wklęsły?
- Bazę/matę tampingową jakąś będę musiał kupić. Baza podejrzewam, że wygodniejsza od maty.
- o chemi nie wspominałem, bo raczej wiadomo, że jakąś się kupi. na razie nie wiem jaką w czasie użytkowania chyba wyjdzie co jest najbardziej potrzebne.
- NPF uważam za konieczny i widziałem (chyba u Rogera) dedykowany pod Rocketa, ale też gdzieś jakieś droższe lub tańsze i byłem ciekaw czym się mogą różnić
- dzbanek na mleko, też może kiedyś ; ) no chyba, że już wrzucę do zamówienia, żeby razem poszło. Bo raczej będzie stał i zbierał kurz.
a i miałem zapytać o sitka. Czy te firmowe są ok? czy lepiej od razu poszukać innych? W tym temacie również jestem zielony.
Ten wątek o termometrach czytałem, ale tam nie do końca wszystko było dla mnie jasne, bo gadali ze sobą ludzie, którzy znają się na rzeczy, a ja jestem laikiem.
Z termometrami oczywiście, że można zrobić grupę zakupową.
Dobra to czas złożyć zamówienie na ekspres, a następnie skompletować akcesoria (chyba u jakiegoś szanownego kolegi z forum

niech już się boi i drży) i do dzieła.