Wiesz ja nie nazwał bym zapłaceniem ZA TO CO akurat jest na stanie "pozytywnym przejawem", a używając przykładu z życia jak znajomi brali TV i nie było tego co chcieli, to po prostu kupili co było ... . Nie wiem czy to objaw pozytywny czy raczej z braku laku może być...
Miejsce, a właściwie jego brak mnie przekonuje naprawdę, ale chciałem zobaczyć po prostu to miejsce, dlatego prosiłem o fotkę

, tak jak ci pisałem skoro w jednym miejscu wejdzie młynek i ekspres to tym bardziej wlazł by tam SAM większy ekspres, a młynek można było by dać w inne miejsce to tylko młynek, stąd prośba o fotkę

.
Co do urazu syna opisałem ci to kilka razy

, wyjaśnij mi jaka jest różnica w poparzeniu się parą z zaworu na wajchę do tego na pokrętło ??, nie mówię o prędkości zakręcenia pary, bo ta kwestia nie jest tu kompletnie ważna, bo tak jak ci pisałem autonomia układu nerwowego weźmie górę. Rozumiem, że uraz dziecka to pewnego rodzaju trauma dla rodzica

nie mniej jednak dyskryminacja czegoś ze względu na GAŁKĘ czy WAJCHĘ, jest ciut dziecinna, a trochę to wygląda tak jakbyś dobudował sobie otoczkę w okół tej wajchy po fakcie jako posiadanie takiego rozwiązania.
Mówisz, że ja wyśmiewam ciebie podczas kiedy ktoś naskakuje na mój ekspres

, dziwne bo dokładnie to samo odebrałem z twojej strony, nawet mimo prób wyjaśnienia tobie mojego stanowiska miałem wrażenie, że ja sobie ty sobie i moje argumenty poparte paro letnią zabawa tą maszyną są po prostu z góry skazane na nieprawdę w twoich oczach

, mimo, wszystko tutaj opisałem co i jak działa z tym termometrem, chyba jako pierwszy w ogóle kupiłem ten termometr.
pzdr. Łukasz