yyyy to teraz ja już ciebie nie rozumiem
,
Czego konkretnie? Mam na to określone miejsce dokładnie 45cm, musisz w tym temacie się na własnej wyobraźni oprzeć . Miał wejść młynek i ekspres, albo robię remont kuchni i wszedł. Tak wajcha vs. pokrętło to ważne, jak ma mi się syn poparzyć, coś odcina szybko coś odcina wolno zawór pary i ja też cenię sobie wygodę. Nie ma różnicy pomiędzy 1.5 vs 1.8 litra bojlerem w praktyce, więc niby czemu miałbym tym się przejmować, nie mam kompleksu rozmiarów. Presostat o szerszej histerezie to powinien Cię wręcz zachwycić, bo przecież większa zakres temperatur na wyjściu HX jak to sobie zmapujesz termometrem w grupie to i regulacja sprawa.
Lubisz sprowadzać to sprowadzaj, ja lubię wejść, dotknąć sprawdzić i poprosić by mi to jeszcze do bagażnika włożono. I tak, jak chcę coś kupić to towar ma być. Może być drożej, może być inny, ale ma być i ma być poparty kompetentną i miłą obsługą i wsparciem serwisowy, bo to nie komuna i to już od dawna.
A w kawie tak jak powiedziałem, różnica nie wywarła na mnie wrażenia.
Hehe a co on się czai tyle, Roger akurat mi ogarnął szybko ekspres i cenę zrobił ok
Przez grzeczność nie wspomnę jak szybko idzie ogarnianie sitek....