Czy mogę prosić "byłego klienta" o wymienienie imienia?

Jeżeli to Ty, Tomku, jestem trochę zdziwiona. Nie wiem, czy wiesz, że my wciąż przyjaźnimy się z Enrico, którego kiedyś dzięki nam poznałeś, gdyż byliśmy wraz z nim kiedyś w Twojej kawiarni i nie wydaje mi się, żeby on Cię zaopatrywał TERAZ bezpośrednio..Czy mógłbyś opublikować fakturę: bez ilości towaru i cen ale z datą i nazwą swojej firmy?
Do niektórych swoich mieszanek KIEDYŚ kupowaliśmy u Enrico surowe ziarno, na takich zasadach, jak to czynią oficjalni członkowie ACSC a pomiędzy wszystkimi istnieje niepisany pakt o braku konkurencyjności i np. Arcaffe Estero i Agust bardzo tego przestrzegają

.
A propos Polski i "wyłącznośc" cytuję słowa Estel Gast, manager Arcaffe od eksportu:
"Arcaffe abbiamo dato in esclusiva a Coffee Trader con cui siamo felici di restare in esclusivo"..
Jest to list jest z zeszłej soboty . Estel nie wiedziała wtedy jeszcze, że spółka "All Good", która się zwróciła z prośbą o możliwość współpracy z Agustem, reprezentowanym w Polsce przez Cafe Silesia, ma ten sam adres i wspólników, co Coffee Trader..Właściciele palarni Arcaffe (teraz Arcaffe Estero) i Agust znają się od wielu lat, więc być może teraz coś się w kwestii tej "wyłączności" zmieni..Jeśli tak będzie, może Ty, Tomku, będziesz miał szansę zaopatrzyć się w Arcaffe Estero bezpośrednio..lub nawet zostać "wyłącznym importerem"? . Arcaffe jest dobrym, solidnym partnerem biznesowym, więc życzę Ci powodzenia!

Jest też osobna linia "Le Piantaggioni del Caffe"..singli , które Enrico sprowadza bezpośrednio i wypala do espresso..
Jeśli zaś pomyślisz o czymś "polskim i lokalnym", to my zawsze jesteśmy otwarci na współpracę, przecież nasze firmy są prawie "na tej samej ulicy"..