Zastanów się, czy młynek single dose jest dla Ciebie
No właśnie się zastanawiałam nad tym, ale widzę, że Janusz podpowiada młynek G-micron, który może działać jako SD lub OD. To byłoby fajne rozwiązanie
Jak bez mleka to polecałbym QM Carola
Dzięki, ale chyba nie chcę grupy E61
Zazwyczaj na forum kawowym się spotyka odwrotne stwierdzenie "na więcej ŻONY nie namówię"😉
U nas jest odwrotnie, mój mąż twierdzi że kawa, to kawa. A jak usłyszał ile chcę na sprzęt wydać, to pytał przekornie czy to już z dożywotnim zapasem kawy ( taki dowcipniś).
W końcu stwierdził, że mam wybrać taki sprzęt, którego nie będę chciała wymienić przez długi czas .
Może jak spróbuje dobrej kawy, to zmieni podejście
Cytat: Janusz w Dzisiaj o 12:38:44
PS. Co ważne G-IOTA w kolorze czarnym i białym nie jest w tej chwili dostępna. Dostawa jest planowana na początek lutego. G-micron jest natomiast praktycznie dostępny od ręki. W poniedziałek wyjeżdza do nas z Belgii nowa dostawa tych młynków.
Zakup planuję w połowie lutego, więc to nie problem. Mama chwilę czasu na rekonesans.
Najgorsze jest to, że nie umiem sie zdecydować. Im więcej czytam forum, tym częściej zmieniam zdanie. Najpierw byłam zdecydowana na DB, potem SB, nawet HX przeszedł mi przez myśl. Ostatnio po obejrzeniu zdjęć wnętrza bojlerów (tak, działają na wyobraźnię ), skupiłam się na termobloku. Wizualnie Ascaso mi się podoba, ale wygląd to nie wszystko