@yo, mnie też się spodobał. A jak zobaczyłem najnowszy model z regulacją mielenia śrubą ślimakową oraz brak tego czarnego plastiku pod hopperem (zdjęcie), to z miejsca się zakochałem za piękną proporcję: zgrabny hopperek (wybrałem ten mniejszy) do masywnego korpusu, a cała wysokość tylko 432mm, po prostu:
Naprowadził mnie na niego
@Antonio. Nawiasem mówiąc, Andrzeju, masz rzadkie podejście do biznesu: nieważne by wcisnąć wszelkimi metodami klientowi swój produkt, ale by był w pełni usatysfakcjonowany z dokonanego zakupu, nawet jeśli kupi u konkurencji. A to zaprocentuje na przyszłość, jak będzie to miało miejsce w naszym przypadku, tj. moich zakupów kawki w palarni MastroAntonio. Jeszcze raz dziękuję za pomoc w wyborze młynka
.
@WS, muszę Cię jeszcze pomęczyć w kwestii, o której wczoraj pisaliśmy
A może chodzi o to, ile mm wchodzi tunel do środka sitka opierając się na węższym dolnym leju? Bo różna bywa budowa sitek do single espresso: La Marzocco, VST, IMS i jeszcze na Tidaka oferują ACCURATO (nawiasem mówiąc, czy nazwa odzwierciedla jakość, czy są rzeczywiście tak precyzyjnie? Ktoś o nich coś słyszał?)