Zobaczymy jak u mnie będzie. Jak na pierwsze zamówienie za dużo wrażeń. Również zamówiłem w piątek, z pracy ale późnym popołudniem. Dostałem potwierdzenie na mail w związku z czym pojechałem do domu aby dokończyć transakcję. Niestety e-mail znikł ze skrzynki więc zamówiłem drugi raz. Przyszło potwierdzenie mailem i na wszelki wypadek zrobiłem kopię i bardzo dobrze bo e-mail znowu znikł. Więc jedziemy dalej: płatność i informacja, że paczka jest gotowa do wysyłki. Dziś informacja na e-mail, że paczka wysłana i przewidywany termin dostawy 28.11 czyli dziś. Z kolei SMS podaje termin 30.11. Jeszcze mam obawy gdzie zostanie dostarczona paczka. Chciałem do wskazanego paczkomatu obok mojego wejścia do pracy i niby ta informacja jest ale z całego tekstu wynika, ze dostawa może być na adres który podałem do faktury. Cóż, najwyżej znowu dostane awizo.

Tak powinno być, bo zestawy nie były w promocji
Może tak. W każdym razie dobrze, że musiałem zamówić powtórnie. W ten sposób zestaw kupiłem w cenie regularnej, o całe 2 zł taniej niż oba artykuły osobno w promocji jak za pierwszym razem.

Ale to były b. ważne dwa zł: zamiast 1001zł zapłaciłem 999zł a więc bliżej 900 niż 1000. W razie czego mam szansę u małżonki.