Antonio - Strasznie nie lubię słowa komercja w odniesieniu do tego miejsca. Zauważ, że nigdzie nie daliśmy odczuć ani Tobie ani Rogerowi, że Wasza obecnośc tutaj ma charakter komercyjny.
Kiedys w pewnych okolicznościach już to napisałam, ale powtórzę się publicznie - dla mnie (mówię za siebie) najważniejsza jest obecność tutaj ludzi z wiedzą i pasją, takich jak Ty. Nie mnie oceniać Twoje intencje, ale skoro jesteś, znaczy, że coś Cię tu przyciąga. Niech będzie, że to też pasja i chęć dzielenia się wiedzą. Jeśli zjawi się tutaj ktokolwiek inny - nie wiem... Silesiusy, Świeżo Palona, Kelleran, Kofi Brand, Coffee Proficiency, Java czy sam Tim Wendelboe

to też będę skakać z radości i bynajmniej nie po to by jako forumowiczka dostać rabat, ale że jest ktoś, kto w takim miejscu jak to, stworzonym przez nas, amatorów, chce coś napisać od siebie, z sympatią, miłością do kawy i radością dzielenia się wiedzą i doświadczeniami. Ostatnia rzecz, jaką biorę pod uwagę wymieniając z Wami myśli jest rabat jaki mi udzielisz i doskonale wiesz, jakie mam do tego podejście.

Wydaje mi się, że udało nam się wypracować pewien model dla tych, którzy będą chcieli połączyć przyjemność z komercją i mamy nadzieję, że się sprawdzi.
Dla nas to miejsce jest symbolem wiedzy, hobby i dobrej zabawy i jeśli o mnie chodzi EOT.
A teraz idź na młynki i podpowiedz mi co mam kupić, bo zgłupiałam...

Edit: literówki