Witam, ej Panowie, to jest przecież typowo "męskie", takie stroszenie piór, wypinanie klaty.
Na forum jestem od kilku miesięcy jako Isiek i ponownie jako Isiek i faktycznie, nie da się nie zauważyć wpływu użytkowników komercyjnych na tempo dyskusji, odpowiadają i dopowiadają natychmiast, czasem faktycznie "nieproszeni", ale oprócz tego, że są bardzo żywą reklamą swoich biznesów, to ich odpowiedzi są bardzo merytoryczne, taktowne i nie wbijają w podłogę "młodszych" miłośników kawy- a przecież TO NAS ŁĄCZY!!! A u każdego z nich realizowałem już zamówienia i życzyłbym każdemu klientowi takiej obsługi. A z każdych wypowiedzi na forum zawsze czegoś cennego można się dowiedzieć. Ela to w ogóle pisze poezję kawową, trochę dla mnie nie do końca jeszcze zrozumiałą, ale to tak z poezją jest....
Na marginesie, znajdzie się ze dwóch niekomercyjnych, którzy wbijają w podłogę i przemądrzają się przy każdej okazji. A to już NAS NIE ŁĄCZY!!!
Każde forum, to także, jest odbiciem zwykłych relacji m- ludzkich, tak jak w realu, także spoko, nic zaskakującego.
Może warto się poprzepraszać, każdy z Panów jest fachowcem i uzupełniacie się..... A przy okazji na zgodę dobra kawa....... a czy z HX-a, termobloku, DB.... jakie to ma znaczenie?
Pozdrawiam