Dzień dobry Kawomaniacy, Kawoholicy i Kawoświry
Na imię mam Sebastian, 33 lata, mieszkam w Olsztynie, pochodzę z Giżycka. Kawę piję odkąd pamiętam a głębiej w temacie siedzę od jakichś kilku lat. Przez 2-3 lata byłem baristą. Lubię kawę, jej smak, aromat, lubię ją odkrywać i się jej uczyć. Picie kawy nie tylko mnie pobudza do życia i nadaje pewnego motoru, ale też w pewien sposób działa na mnie kojąco. Ogólnie jestem zdania, że najlepsza kawa to ta, którą ma się aktualnie w kubku, aczkolwiek wiem, że są kawki lepsze i gorsze, dlatego dążę do tego aby świadomość kawowa rosła i żeby ludzie chętnie sięgali po lepszą kawę. W ciemno zawsze polecam Colombie, jeszcze nigdy się nią nie rozczarowałem, a moja ulubiona metoda parzenia to Chemex. Ostatnio też mam ochotę bardziej zgłębić świat herbaty, wiem, że herbatę można traktować tak samo jak kawę. Nie macie siostrzanego forum "wszystkooherbacie"?

Mam też dużo innych zainteresowań. Główne wokół których się obracam poza kawą to koty, czołgi, warhammer 40k. Coś tam brzdąkam na gitarze, słucham rocka, metalu, lofi i innej muzyki, która wpadnie mi w ucho. Nie jestem w stanie znieść Reggae i Discopolo - poza Czadomenem, on jest spoko

Chyba tyle o mnie i tak się dużo rozpisałem