Autor Wątek: URBAN CHRISTMAS FESTIVAL I STOWARZYSZENIE MIŁOŚNIKÓW KAWY Łódź 5-6.12.2015  (Przeczytany 7587 razy)

Offline Janusz Mężczyzna

• CAFFE BARCA Sp. z o.o.
  • Użytkownik komercyjny
    • ascaso
  • Ekspres: ASCASO DREAM Green
  • Młynek: i-2 mini Polerowane Aluminium
A ja dziękuję tym co przyszli i zapraszam także na jutro. I proszę - nie nazywajcie tego wydarzenia Festiwalem Kawy. Ponieważ wszyscy jesteśmy obecnie mega zajęci to tym razem powierzyliśmy rolę organizatora ludziom z URBAN. Niestety ale jak widać nie udało im się pozyskać tylu wystawców aby to wydarzenia można było nazwać Festiwalem Kawy. Niemniej jest chyba osiem firm kawowych a to już całkiem niezłe zgromadzenie. Inni zapraszani wykręcali się w różny sposób. My zresztą od początku nie zakładaliśmy że będzie to impreza na miarę ostatniego Festiwalu. I już w momencie planowania tej Strefy Kawy wiedzieliśmy, że prawdziwy FESTIWAL KAWY zorganizujemy w maju 2016 roku. Mam nadzieję, że nie zabraknie na nim w charakterze wystawców ani ranGo ani MichalCz ani też innych firm związanych z branżą kawową. Już mamy zarezerwowaną powierzchnię ok. 100 m2 i oby tak dalej. ZAPRASZAMY !
ASCASO (i nie tylko) - Coś dla Domowych Baristów, Małej i Dużej Gastronomii...
https://www.caffebarca.pl/

Offline Olak Kobieta

• Matka Założycielka
Byłam, piłam kawę. Janusz - miło było znów się zobaczyć.  :kwiat: Dobre to espresso z Waszych maszynek. Może kiedyś... Jak przekonam się, że ciśnienie mi krzywdy nie zrobi. ;)
Sporo fajnych stoisk, ale ceny czasem bajońskie. Torby z worków po kawie widziałam. I bieliznę też... Przyznaję, że też zawiesiłam na niej oko. Poza tym sporo rękodzieła, ciekawe niektóre stoiska. Bardzo podobały mi się torby jakie widziałam na parterze - chyba malowane, zapinane na bigiel, skórzane... Ech... Nie na moje finanse. Gdyby nie gość w drodze i syn, który chciał oglądać tylko stoisko z goframi (swoją drogą pysznymi) to spędziłabym tam więcej czasu. Bo rozmów z ludźmi mi bardzo brakuje... A tam wszyscy bardzo otwarci.
A widzieliście drewniane podkładki pod kubki na kawę?
Imperfection is Beauty, madness is Genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring - M. Monroe

Offline krystians Mężczyzna

• Global Moderator
    • Lens tru3
  • Ekspres: ap, fp, moka, phin, tygielek, v60-2, Kalita, B75, Kompresso
  • Młynek: Kinu m47, Ode2
Ja też byłem w sobotę bardzo przyjemnie mi się rozmawiało przy stoiskach ascaso i primulatora :) Jakby ktoś nie był i chciał kilka fotek zobaczyć jak to mniej więcej wyglądało to proszę. Nie jest to żadna relacja tylo kilka  "pamiątkowych" zdjęć :
https://picasaweb.google.com/2thorkill/20151205?authkey=Gv1sRgCNSP7t37qNW0Ew

Offline Janusz Mężczyzna

• CAFFE BARCA Sp. z o.o.
  • Użytkownik komercyjny
    • ascaso
  • Ekspres: ASCASO DREAM Green
  • Młynek: i-2 mini Polerowane Aluminium
ASCASO (i nie tylko) - Coś dla Domowych Baristów, Małej i Dużej Gastronomii...
https://www.caffebarca.pl/

Pokaż nieprzeczytane posty: Nowe / Wszystkie / Odpowiedzi