W sumie jestem mocno w szoku. Dużo z tego forum znalazłem informacji gdy szukałem ekspresu, młynka lub podpatrywałem techniki na dobry aeropress. I miałem bardzo dobre zdanie o tym forum.
Natomiast teraz jestem w szoku. Nie wiem czy taka jest natura polaka, że myśli, że każdy chce mnie oszukać, każdy to zlodziej ? czy o co to chodzi ?
Doprecyzując, jesteśmy bawialnią, ktora po prostu ma dobra kawe, ale w cenie jak wszędzie. Po prostu. Ja osobiście lubię pić dobrą kawę, dlatego dla klienta też chce, żeby napil się dobrej. Ale w okresie dla nas troche martwym, mamy nadwyżkę kawy i myślałem, że po prostu ktoś skorzysta. Dawniej na coffedesku lub samym hayb było dużo promocji dla klientów detalcznych. Teraz nie widziałem. Wiem bo długi czas kupowalem prywatnie. I serio ja wtedy jakbym znalazł taki post to sam bym brał od takiego człowieka, bo raz że bym miał taniej, a dwa bym mu pomógł.
Serio, nie chcesz skorzystać, to spoko, ale po co ten hejt ? jakbym chciał sprzedać tę kawkę po 150 to jeszcze bym zrozumiał. Serio ręce opadają
---
Podsumowywując, w poście chodziło mi o ta kawkę:
https://haybcoffee.pl/produkt/blue-espresso-blend/ (tylko 1kg)
Nie chodzi o żaden inny blend czy coś, tylko
HAYB - kawa ziarnista Blue Espresso Blend . Płacę za nia 125 zl i jeśli ktoś jest chętny, to również za tyle mu odsprzedam.
Dzięki