Autor Wątek: Starseeker E55  (Przeczytany 23996 razy)

Offline Artisz Mężczyzna

• Ekspres: Ponte Vecchio Lusso, VBM Super Electronic, Bellezza Bellona
  • Młynek: JT83 Plus, Fiorenzato Allground Sense, Eureka Zenith 75RS
Odp: Starseeker E55
« Odpowiedź #180 dnia: 29 Marzec 2026, 20:08:38 »
Nikt nie jest perfekt ale bez przesady aż tak źle z tym PayPal to nie jest, używam ich od grubo ponad 20 lat do zakupów i transferów pieniężnych na całym świecie i w paru nieuczciwych przypadkach pieniądze odzyskałem bez problemu, czego niestety nie mogę powiedzieć o karcie kredytowej, gdzie w prostej i oczywistej sprawie usłyszałem odpowiedź żeby rozwiązać problem ze sprzedającym  :picardpalm:, więc odpuściłem temat bo szkoda mi było czasu i nerwów.
« Ostatnia zmiana: 29 Marzec 2026, 20:13:15 wysłana przez Artisz »

Offline z-s Mężczyzna

• Ekspres: NS Mac Digit, Saeco Talea, MM KBG741, Hario, filtry itp
  • Młynek: Starseeker e55,Fiorenzato.
« Odpowiedź #181 dnia: 04 Kwiecień 2026, 19:19:57 »
Oj widzę że niewiele wiesz na temat PayPala, ich dziwnych zagrywkach w regulaminach, okradaniu swoich użytkowników i niezbyt skutecznym programie ochrony kupujących :)
Ale Ty jestes specjalista od dziwnych zakupow na karte(np z Australii?):)
PayPal w moich zakupach jeszcze nigdy mnie nie zawiodl, pozostan przy platnosciach karta skoro jest to optymalna forma Twoich akcji zakupowych i powodzenia w zakupach bez niespodzianek .:)
« Ostatnia zmiana: 04 Kwiecień 2026, 19:22:05 wysłana przez z-s »

Offline Konkwistador

• Ekspres: Profitec Move
  • Młynek: Fiorenzato AllGround Sense, Starseeker E55 Pro
« Odpowiedź #182 dnia: 13 Kwiecień 2026, 02:33:18 »
Niezłe jaja - od paru tygodni przymierzam się do pierwszego zestawu, sporo dylematów było a dzisiaj analizowałem młynki.
Miałem kliknąć w poniedziałek z rana DC63 Red Burrs (ewentualnie Varia VS4, który mnie wyglądem dodatkowo przyciągał i przez, którego miałem to przespać właśnie) a ten wątek spowodował świeżo po przeczytaniu i chwili na yt, że czekam na zamówionego E55 Pro. Nawet nie wiem kiedy to się stało 8)
@Antonio - dzięki (chyba?) :)

Offline Avrellius

• Ekspres: Ascaso UNO PID
  • Młynek: Starseeker E55 PRO
« Odpowiedź #183 dnia: 13 Kwiecień 2026, 14:23:04 »
Też się na niego skusiłem jakiś czas temu i nie żałuję. W tym budżecie, ciężko o coś lepszego.

Pokaż nieprzeczytane posty: Nowe / Wszystkie / Odpowiedzi