Oglądam kanał na youtub gdzie dziewczyna wiele razy powtarza - w Chinach/ali dostajesz to za co płacisz.
Bomber ma ceny wyższe niż inni z ali, ale parę rzeczy kupiłem i wiem już za co płacę. Ich NPF sprawia wrażenie lepiej wykonanego niż oryginalna kolba ECM. Kupiłem pierścień/lejek na kolbę - solidny kawałek stali. Kupiłem inny, połowę tańszy - ma przebarwienia po pierwszej zmywarce. Ich sitka mają opinie bardzo dobrych, ich młynek zbiera super recenzje.
Ich ceny nadal są niższe niż całej reszty europejskich wynalazków, które nie przesadzajmy nie są odkrywcze. NextLevel Pulsar? 270zl, tricolate? 300zl Czym one się różnią? Wielkością komory, rozmieszczeniem otworków.
Tu dostajesz chyba podobny w działaniu dripper, dość zabawny kształt plus opakowanie, które nie jest zwykłym woreczkiem.
Używają dobrych materiałów, starają się o dobre wykonanie i dodają podatek dla bogatego zachodu. Bo dlaczego mają sprzedawać taniej niż pozostali?
Czy to jest super dripper? Czy jest odkrywczy? Czy jest wygodny? Nie mam pojęcia, ale pisanie 'o jej, jacy są drodzy' bo nie sprzedają za 1/10 ceny jaką chcą firmy europejskie tylko za 1/2 jest dziwne.
I tak te wspaniałe marki europejskie/amerykańskie zlecają robienie tego w tych samych fabrykach.