Autor Wątek: Profitec Go / opinie?  (Przeczytany 4749 razy)

Offline GostRado Mężczyzna

• Ekspres: 》La MARZOCCO Linea Micra 》ELEKTRA Micro Casa 》ECM classika PID 》AP + FP 》BRA cafetera bella 1tz/2tz 》FOREVER miss diamond 4tz 》GIANNINI giannina 1tz/3tz 》BIALETTI venus 2tz 》ALESSI la cupola 1tz 》MELITTA dripper 101 》
  • Młynek: 》CEADO e37S 》MAHLKÖNIG ek43S Limited Edition: THE ICON nr 937/999 》 1Zpresso K-plus 》
Odp: Profitec Go / opinie?
« Odpowiedź #15 dnia: 25 Październik 2024, 13:49:45 »
Tak z PID. Dziękuje.
Nie o pid chodzi, a o dual boiler, bo pida to raczej mają wszystkie wersje, łącznie z SB.

https://www.crem.coffee/ONE
« Ostatnia zmiana: 25 Październik 2024, 13:51:52 wysłana przez GostRado »
》tertium non datur《

Offline MaciejF Mężczyzna

• Ekspres: Steel Uno Prof
  • Młynek: Ceado E6P, Comandante C40 IronHeart
« Odpowiedź #16 dnia: 25 Październik 2024, 13:54:02 »
Nie o pid chodzi, a o dual boiler, bo pida to raczej mają wszystkie wersje, łącznie z SB.

Zakładam, że autorowi wątku chodzi o ofertę ze sklepu, w którym owy dual bojler jest obecnie za 6-7 tys. zł - czy to nie jest jakoś podejrzeanie tanio w stosunku do np. cen ze sklepu Janusza? Ten ekspres pierwszy raz rzucił mi się w oczy, tak samo jak i ta rozbieżność w cenach...

Offline Miuumiuu Kobieta

• Ekspres: JuraS8, CREM ONE - 2B PID DUAL
  • Młynek: DF64P G-Micron
« Odpowiedź #17 dnia: 25 Październik 2024, 16:11:10 »
Tak z PID. Dziękuje.

Ten 2D to ta wersja o której myśle. ,kurczę ale też się zastanawiam czy nie uderzyć od razu w LM.  Mam taki mętlik w głowie. Chcę uzyskać jakość kawy w kawiarnii i to dobrej, bo po prostu co dziennie piję kawę na mieście. Niestety tylko dwie kawiarnie spełniają wymogi 😩. Nie mam innych zboczen tylko kawa i chce mieć w domu perfekcyjna. Wiem że dużo nauki mnie czeka.

Offline GostRado Mężczyzna

• Ekspres: 》La MARZOCCO Linea Micra 》ELEKTRA Micro Casa 》ECM classika PID 》AP + FP 》BRA cafetera bella 1tz/2tz 》FOREVER miss diamond 4tz 》GIANNINI giannina 1tz/3tz 》BIALETTI venus 2tz 》ALESSI la cupola 1tz 》MELITTA dripper 101 》
  • Młynek: 》CEADO e37S 》MAHLKÖNIG ek43S Limited Edition: THE ICON nr 937/999 》 1Zpresso K-plus 》
« Odpowiedź #18 dnia: 25 Październik 2024, 17:25:31 »
czy nie uderzyć od razu w LM
Micra do domu jest idealna, ale ten Crem DB jest w porządku i na pewno posiada więcej bajerów, niż "goła" Micra.
Nie mam innych zboczeń tylko kawa i chce mieć w domu perfekcyjną. Wiem, że dużo nauki mnie czeka
👌👍 Jakbym siebie kiedyś czytał.
》tertium non datur《

Offline Miuumiuu Kobieta

« Odpowiedź #19 dnia: 25 Październik 2024, 19:01:56 »
czy nie uderzyć od razu w LM
Micra do domu jest idealna, ale ten Crem DB jest w porządku i na pewno posiada więcej bajerów, niż "goła" Micra.
Nie mam innych zboczeń tylko kawa i chce mieć w domu perfekcyjną. Wiem, że dużo nauki mnie czeka
👌👍 Jakbym siebie kiedyś czytał.

Mnie już z rodziny chcieli wypisać, bo to tak od lat. Po całym mieście jeździłam szukając kawiarni z taką kawą która da choć posmak włoskiej 😀. A teraz już dziwactwo w miarę akceptują. W miarę 😜

Offline Janusz Mężczyzna

• CAFFE BARCA Sp. z o.o.
  • Użytkownik komercyjny
    • ascaso
  • Ekspres: ASCASO DREAM Green
  • Młynek: i-2 mini Polerowane Aluminium
« Odpowiedź #20 dnia: 27 Październik 2024, 10:54:20 »
podejrzeanie tanio w stosunku do np. cen ze sklepu Janusza

Przymknijcie oczy na te ceny u nas na sklepie. Jakiś chochlik się wkradł i umieścił jednakowe, wysokie ceny na wszystkie wersje. Musimy to poprawić po niedzieli.
ASCASO (i nie tylko) - Coś dla Domowych Baristów, Małej i Dużej Gastronomii...
https://www.caffebarca.pl/

Offline Janusz Mężczyzna

• CAFFE BARCA Sp. z o.o.
  • Użytkownik komercyjny
    • ascaso
  • Ekspres: ASCASO DREAM Green
  • Młynek: i-2 mini Polerowane Aluminium
« Odpowiedź #21 dnia: 28 Październik 2024, 11:25:04 »
Poprawiłem na sklepie internetowym ceny na ekspresy CREM. Przy okazji dalem 10% rabatu z okazji HALLOWEEN.  :D
Pełen opis jest przy ekspresie CREM ONE 2B R-LFPP DUAL. Przy pozostałych ekspresach są opisy skrócone.

https://caffebarca.pl/kategoria-produktu/ekspresy-do-kawy/ekspresy-domowe/crem/
ASCASO (i nie tylko) - Coś dla Domowych Baristów, Małej i Dużej Gastronomii...
https://www.caffebarca.pl/

Offline Miuumiuu Kobieta

« Odpowiedź #22 dnia: 28 Październik 2024, 22:19:56 »
Poprawiłem na sklepie internetowym ceny na ekspresy CREM. Przy okazji dalem 10% rabatu z okazji HALLOWEEN.  :D
Pełen opis jest przy ekspresie CREM ONE 2B R-LFPP DUAL. Przy pozostałych ekspresach są opisy skrócone.

Ja ciagle jeszcze się zastanawiam 😁

Pokaż nieprzeczytane posty: Nowe / Wszystkie / Odpowiedzi