TA DA DA DAM

Po kilku tygodniach medytacji, kliku godzinach zabiegania i kilku tysiącach wydanych złotych wreszcie stoi. (Kawę też robi

)
Narazie widać R Evo, Macap M5D, akcesoria standard, knock box motta, paczuszkę 250g kawy Java001 z JavaCoffee (choć ta czeka na lepsze czasy, bo ćwiczę na badziewiu) i ogólnie takie takie, a dołączy do tego jeszcze parę elementów, na które zamówienie niedługo złożę.

PS
Jako ciekawostkę dodam, że pierwszy egzemplarz Rocketa, który odebrałem, po przywiezieniu do domu i ustawieniu okazał się, że ma zepsutą elektronikę. Po zgłoszeniu pracownikowi awarii i umówieniu się na poniedziałek na serwis, właściciel sam zadzwonił do mnie by dowiedzieć się w czym problem i okazał się być solidnym człowiekiem ponieważ mimo soboty (dzień niepracujący dla nich) wymienił mi sprzęt. Duży plus dla sklepu i jednocześnie serwisu, gdzie kupowałem. Byli zdziwieni całą sytuacją, bo jak wspominali jeszcze nie zdarzyło się, aby nowy sprzęt Rocketa był od razu wadliwy.
Żeby nie robić reklamy nie wymieniam nazwy sklepu. Mieści się niedaleko Warszawy, więc jeśli ktoś byłby zainteresowany to na privie mogę podać namiar.