Cześć,
To mój pierszy post tutaj, mam nadzieję, że to dobre miejsce, a i temat nie jest nie na miejscu - sam prowadzę inne forum i wiem, że niekóre tematy są irytujące. Ja i moja dziewczyna lubimy kawę - dobrą kawę - o ile takie coś można znaleźć gdzieś poza domem. Sami mamy kafetierę i raz w tygodniu kupujemy zmieloną kawę do niej (w Poznaniu w CC). Tak jak w temacie przymierzam się do dużego upgrade, najpierw chcę kupić młynek, o czym będzie w tym temacie, a w następnej kolejności ekspres - tak sobie to wymyśliłem.
Właśnie, chciałbym Was prosić o pomoc w wyborze młynka. Przestudiowałem to forum, a i sąsiednie i wiem, że tanie wynalazki sobie lepiej odpuścić. I tak, wydaje mi się, że wybieram między (taki przedział cenowy):
1) ASCASO i-2 mini Black ABS
2) Demoka M-203
3) LaPavoni Granmacinino Professionale
4) ??
Chyba najbardziej podoba mi się La Pavoni, jak pisałem wyżej chciałbym Was prosić o pomoc w wyborze, sam nie jestem dobrze obeznany w tej dziedziedzinie, lubię kupić raz a dobrze.
Może jeszcze dodam, że po prostu jesteśmy smakoszami, nie mamy dużego budżetu (o ile można tak powiedzieć o tych kwotach).
Dzięki
M.