Cześć pmichal
Dziękujemy za cenne uwagi.
Rzeczywiście nie wszystko jeszcze mamy dopracowane na stronie internetowej ponieważ dopiero teraz zaczynamy rozwijać ten system sprzedaży, a etykiety naklejamy na tylnej części.
Odnośnie daty palenia, nasze kawy nie mają starszych dat niż 2 tygodnie od daty wypalania, ponieważ bardzo kontrolujemy to ile posiadamy w naszym magazynie. Bardzo ważne jest dla nas, aby dostarczać kawy świeże i jak dotąd zawsze nam się to udawało. Czasami zdarza się, że zostanie zamówiona kawa, która jeszcze nie jest wypalona. Spowodowane jest to tym, że prowadzimy dwa sklepy stacjonarne, w których sprzedajemy na bieżąco i ta akurat zamówiona kawa mogła się (przed chwilą) skończyć. Wtedy takie zamówienie wypalamy, a osoby, które regularnie zamawiają już się o tym przekonały, że czas realizacji jest bardzo szybki.
Jeśli chodzi o stopień wypalenia. Większość naszych kaw jest wypalana pod ekspresy ciśnieniowe i kawiarki włoskie. Palenie jest na średnim poziomie. W ofercie posiadamy również Etiopię -kawę pod alternatywną metodę parzenia. Oczywiście planujemy rozszerzyć ofertę kaw alternatywnych.
Odnośnie pozostałych podpunktów - w najbliższym czasie na naszej stronie internetowej uzupełnimy informacje po to, aby stały się one bardziej transparentne. Dopracujemy również sprawę etykiet.
Jak już wcześniej wspominaliśmy, jesteśmy w trakcie rozwijania sprzedaży internetowej po to, aby wyjść poza region z naszą ofertą.
Nigdy nie wypalaliśmy kawy na masową skalę, ponieważ zawsze sprzedawaliśmy ją lokalnie i stacjonarnie. Teraz po bardzo pozytywnych opiniach naszych gości, których część możesz zobaczyć w Google, zdecydowaliśmy się rozwinąć naszą sprzedaż internetową.
Jeśli miałbyś dla nas jeszcze jakieś inne, fajne rady - daj nam znać. Chętnie z nich skorzystamy
Pozdrawiamy
Zacisze Anioła