Hmmm... i tak z dwóch tygodni zrobiły się dwa miesiące

Ale wracając do meritum - kawy są już podobno w drodze do mnie. Otrzymaliśmy do spróbowania 0,5kg MOJO Coffee Kenya Elegant Red (kawa jest palona w lipcu) oraz ok. 0,5kg MOJO Coffee "Office" - to robocza nazwa bo kawa jest absolutną nowością i nie ma jeszcze docelowej nazwy (pochodzi z Brazylii, region Cerrado, 100% arabica, data palenia to 23.10.2013). Ta druga kawa to typowa kawa do biura (taki jest jej target) i podczas oceniania proszę to wziąć pod uwagę - w jej przypadku do testowania zachęcam osoby posiadające ekspres automatyczny jako najbardziej popularny w biurach.
Warunkiem otrzymania kawy jest zobowiązanie się do napisania krótkiej recenzji/opinii na jej temat. Nie musi to być jakiś rozbudowany opis, ale powinien zawierać zastosowany sprzęt, jego ewentualne ustawienia, subiektywne wrażenia (jeśli ktoś potrafi to niech opisze dominujące "smaczki" a jeśli nie to proszę posłużyć się typowymi przymiotnikami jak delikatna, smaczna itd.)
Kawy zostaną podzielona na 3 opakowania każda po ok. 170 g. Chętnych proszę o wpisywanie się na poniższą listę (kopiowanie do kolejnych postów i dopisywanie się):
- MOJO Coffee Kenya Elegant Red:
1. (Picasso - z poprzedniej edycji)
2. (Antonio - z poprzedniej edycji)
3.
- MOJO Coffee "Office" (pierwszeństwo mają osoby z ekspresem automatycznym bądź przelewowym):
1.
2.
3.
PS
Można otrzymać tylko 1 opakowanie kawy. W przypadku Eleganta pierwszeństwo mają osoby (Picasso i Antonio), które zapisały się przy poprzedniej okazji - chyba że zrezygnują na rzecz innych.
Koszty wysyłki ponosi Administracja forum.