Autor Wątek: Krups Evidence EA8908  (Przeczytany 3312 razy)

Offline Jareks

Krups Evidence EA8908
« dnia: 06 Wrzesień 2020, 11:11:40 »
Dzień dobry,
Chciałbym prosić o małą pomoc. Mam możliwość zakupu ekspresu EA8908 w cenie dużo niższej niż sklepowa, na gwarancji i ze skromnym przebiegiem (kilkaset kaw). Jednym słowem prawie nowy. Byłby to mój pierwszy ekspres. Nie jestem wymagającym użytkownikiem, o czym świadczy picie również kawy rozpuszczalnej. Chciałbym napic się po prostu capuccino lub latte i dlatego też zależy mi na tym, żeby ekspres automatycznie spieniał mleko. Mój budżet to skromne 1500zl, a że okazja jest na Krupsa stąd moje pytanie bo nowy kosztuje dużo więcej.
Czy moja opcja jest całkiem ok (średnio dla 2 kaw dziennie), czy są ciekawsze opcje, jaki przebieg jest do przyjęcia? Wszystko na olx ma średnio ponad 3,5 tys. kaw i jest z różnych źródeł (dom, mała gastronomia)
Czy mam jednak próbować szukać czegoś innego, może się trafi :)
Z góry dziękuję za pomoc i zrozumienie moich kryteriów.

Zygbert

• Gość
Odp: Krups Evidence EA8908
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Wrzesień 2020, 11:49:51 »
Ostatnio robiłem research automatów i myślę, że krups to nie najlepszy wybór, lepiej poszukaj melitty, nivony. Myślę, że znajdziesz coś w tym budżecie pod warunkiem, że nie chcesz opcji one touch. Poza tym odezwij się do użytkownika @olomarcin rozmawiałem z nim ostatnio i ma chyba ciekawy automat po pełnym serwisie.

Pokaż nieprzeczytane posty: Nowe / Wszystkie / Odpowiedzi