Autor Wątek: Aergrind - mini młynek od Knocka  (Przeczytany 46483 razy)

Offline Michał Mężczyzna

• Konesso.pl
  • Użytkownik komercyjny
    • Konesso.pl
  • Ekspres: La Marzocco linea classic, Lelit Victoria, Faema Enova, Ascaso Dream, Jura, Nivona, Aeropress, V60, Chemex, French Press, Moccamaster
  • Młynek: Nuova Simonelli Mythos One, Lelit William, Ascaso, Casadio enea, Hario, Rhinowares
Odp: Aergrind - mini młynek od Knocka
« Odpowiedź #135 dnia: 12 Maj 2022, 09:53:39 »
Zbieram listę chętnych na Aergrind V2 - cena z wysyłką z Polski z naszego magazynu 749 zł + kawa pod przelew gratis  8)
Do końca tygodnia proszę o zapisywanie się na listę.
http://www.konesso.pl - Sklep z kawą, herbatą i ekspresami & Serwis ekspresów do kawy
wok - kod na 7% rabatu na kawy i akcesoria
wysylkawok - kod na darmową dostawę

RABAT na ekspresy i młynki przydzielam indywidualnie w zależności od modelu i marki.

Offline shaker

• Młynek: Comandante C40 MK3
« Odpowiedź #136 dnia: 17 Maj 2022, 20:29:44 »
@Michał Jaki jest przewidywany termin wysyłki? Szukam młynka na prezent i zastanawiam się czy to zgrałoby się w czasie :)

Offline Michał Mężczyzna

• Konesso.pl
  • Użytkownik komercyjny
    • Konesso.pl
  • Ekspres: La Marzocco linea classic, Lelit Victoria, Faema Enova, Ascaso Dream, Jura, Nivona, Aeropress, V60, Chemex, French Press, Moccamaster
  • Młynek: Nuova Simonelli Mythos One, Lelit William, Ascaso, Casadio enea, Hario, Rhinowares
« Odpowiedź #137 dnia: 17 Maj 2022, 21:15:37 »
Póki co napotkaliśmy małe komplikacje ;/ Dodatkowo nikt się jeszcze nie zgłosił więc lista jest zerowa :)
http://www.konesso.pl - Sklep z kawą, herbatą i ekspresami & Serwis ekspresów do kawy

RABAT na ekspresy i młynki przydzielam indywidualnie w zależności od modelu i marki.

Offline Antonio Mężczyzna

• Mastro Antonio
  • Ojciec Chrzestny
    • Mastro Antonio
  • Ekspres: WEGA Concept
  • Młynek: Ceado E6P/E37S/E8D MGuate/MSJ
« Odpowiedź #138 dnia: 17 Maj 2022, 22:09:44 »
Ileż tych młynków można mieć? ;)

Offline korea83 Mężczyzna

• Ekspres: Lelit Bianca PL162T
  • Młynek: Mazzer SJ V Pro Electronic, etzMAX Light T, Sculptor 078, Kinu M47, Comandante C40 MK4
« Odpowiedź #139 dnia: 17 Maj 2022, 23:27:43 »
Ileż tych młynków można mieć?

Bardzo chciałbym poczytać o wrażeniach z użytkowania osoby która ma tych młynów "w opór" :D

W życiu jest tak, że chwalimy to co mamy/na co wydaliśmy kasę. Jedynie test osoby, która ma tej kasy jak lodu i wszystkie popularne młynki może być wiarygodny.

Offline Michał Mężczyzna

• Konesso.pl
  • Użytkownik komercyjny
    • Konesso.pl
« Odpowiedź #140 dnia: 19 Lipiec 2022, 11:00:55 »

Offline MarcinK Mężczyzna

• Ekspres: Quick Mill Carola PID, V60, AP, FP
  • Młynek: Aergrind, Kazak Tura, Niche Zero
« Odpowiedź #141 dnia: 09 Marzec 2026, 19:44:22 »
Hej, czy ktoś jeszcze używa tego starego młynka? Jeżeli tak to może mi poradzicie..jakiś rok czy dwa temu podczas mielenia ziaren młynek zaczął sam zmieniać ustawienie na grubsze. Mając do wyboru usługi dwóch innych młynków jakoś o tym zapomniałem i odłożyłem go na półkę. Ale po prawie dwóch latach wróciła mi chęć zmierzenia się z problemem:). Macie może pomysł czym to może być spowodowane? To pierwsza wersja z plastikową pokrywką. Gdzieś czytałem że może pomóc wymiana oringa małego - niestety nie mogę go znaleźć w zapasowych częściach...

Pokaż nieprzeczytane posty: Nowe / Wszystkie / Odpowiedzi