Autor Wątek: Kawa Indonezja Sumatra Jagong Village od SwiezoWypalana.pl  (Przeczytany 18991 razy)

Offline DrUsagi Mężczyzna

• Global Moderator
  • Ekspres: Conti CC100 PM, FE-AR La Peppina, Arrarex Caravel, alternatywa, w renowacji: Pedretti KIM Express
  • Młynek: Gastronomiczne 65mm, małe stożki głównie pod alternatywę
Odp: Kawa Indonezja Sumatra Jagong Village od SwiezoWypalana.pl
« Odpowiedź #45 dnia: 06 Marzec 2015, 15:12:31 »
Dobra - kończmy pogaduchy jakościowe, choć ten towar to obraza dla słowa jakość. Trzymajmy się wątku. Jeśli są chętni na testy to chyba @lubusz chciał się podzielić.

Wiemy że Indonezja Sumatra Jagong Village od SwiezoWypalana.pl się nie nadaje do picia i na tym na razie zakończmy dyskusję.

LMWDP #469

Offline shaqks

• Ekspres: Kawiarka G.A.T Valentine/ Drip Hario 02 / Aeropress / Chemex(NS Aurelia 2)
  • Młynek: Mazzer Luigi Mini(F83e, Anfim Super Caimano, Mazzer SJ)
« Odpowiedź #46 dnia: 06 Marzec 2015, 15:13:59 »
Takiego syfu nawet na patelni bym nie wypalił, bo lepsze rzeczy wychodzą..z czym do ludzi

Offline lubusz Mężczyzna

• Ekspres: FE-AR La Peppina, Aeropress, Hario, Kalita
  • Młynek: Mazzer Mini Electronic Type A, Baratza Precisio
« Odpowiedź #47 dnia: 06 Marzec 2015, 15:50:37 »
Może by tak Panowie testerzy umieścili swe rzetelne opinie na opineo czy innym ceneo? ;)

Nie jest łatwo umieścić negatywną na opineo lub ceneo. To nie funkcjonuje tak jak system opinii na allegro. Ceneo wysyła do Klienta sklepu e-mail z prośbą o wypełnienie ankiety z oceną transakcji. Jeśli Twoja opinia jest negatywna, pracownicy tych portali zamieniają się w mediatorów między sprzedającym, a kupującym. Najczęściej sprzedawca idzie na ugodę ze kupującym, zwraca pieniądze za trefny towar i negatywny komentarz się nie ukazuje.
Co do tej kawy, to przed napisaniem tej recenzji podjechałem do Macieja1 upewnić się, że się nie mylę i tą opinią nie zrobię krzywdy sprzedawcy. Maciej potwierdził, ta kawa nie nadawała się dla niego do picia. Jeśli ktoś chce sprawdzić, wyślę za darmo próbki. Pić jej nie będę i za kilka dni wyląduje w koszu.

Offline wyspiarz

• Ojciec Założyciel
  • Ekspres: Rocket Giotto Evo V2 / Chemex
  • Młynek: Mazzer MINI A digital
« Odpowiedź #48 dnia: 06 Marzec 2015, 16:14:34 »
lubusz skąd ty jestes ??

bo skoro ja do macieja mam stosunkowo blisko :) to do ciebie pewnie też :), można by w końcu wziąć dupy w troki i zrobić jakiś lokalny spot :P

pzdr. Łukasz

Offline lubusz Mężczyzna

• Ekspres: FE-AR La Peppina, Aeropress, Hario, Kalita
  • Młynek: Mazzer Mini Electronic Type A, Baratza Precisio
« Odpowiedź #49 dnia: 06 Marzec 2015, 16:16:37 »
lubusz skąd ty jestes ??

bo skoro ja do macieja mam stosunkowo blisko :) to do ciebie pewnie też :), można by w końcu wziąć dupy w troki i zrobić jakiś lokalny spot :P

pzdr. Łukasz

Słubice

Offline Spinacz Mężczyzna

• Administrator
  • Ekspres: Ascaso Baby T Plus
  • Młynek: G-Risto Pro ZF64
« Odpowiedź #50 dnia: 06 Marzec 2015, 19:32:56 »
Zamykam temat do czasu pojawienia się nowej opinii. Jeśi ktoś będzie miał  jeszcze okazję pić tą kawę i zechce się podzielić z nami wrażeniami proszę o kontakt na PW

Pokaż nieprzeczytane posty: Nowe / Wszystkie / Odpowiedzi