Natomiast teraz jestem w szoku. Nie wiem czy taka jest natura polaka, że myśli, że każdy chce mnie oszukać, każdy to zlodziej ? czy o co to chodzi ?
Ponieważ wszystko wskazuje, że to jednak ja jestem motorem napędowym tej dramy, na wstępie chciałbym podziękować za wnikliwą psychoanalizę oraz doskonałe zdiagnozowanie przyczyn, dla których zamieściłem swoje dwa komentarze. Pokazałem tańszą opcję (szczególnie dla ludzi spoza Krakowa, bo jeszcze wysyłka), to się dowiedziałem, że pewnie stara. Drugim linkiem potwierdziłem, że nie, a w zamian zostałem zawistnym "polakiem", co to sam nie skorzysta i drugiemu nie da, a tak w ogóle to mam faktury na moją uczciwość.
Żeby była jasność.
@dawiddawido cały czas sugerujesz, że to Ty robisz komuś uprzejmość, bo raz, że "w dobrej cenie", a dwa że "sam bym brał od takiego człowieka, bo (...) bym miał taniej". Otóż nie, nie miałbyś. Gdyby przekaz był taki, że z jakichś tam, nieistotnych dla mnie, powodów, przeszacowaliście i nie chcecie, żeby się ten hayb zmarnował, weźcie odkupcie, sam kupiłbym pierwszy kilogram. Tyle z mojej strony.