Młynek mieli dobrze i powtarzalnie.
Lepiej trzyma mi się w ręku jxpro (drewania gałka też robi lepsze wrazenie i przyjemność użytkowania) , jx pro jakby szybciej mieli, zakrecany pojemnik w jx pro też lepszy.
Generalnie liczyłem na jakieś ochy i achy, nie ma szału.
Czy żałuję wydanych pieniędzy, ciężko powiedzieć .
Czy kupilbym jeszcze raz, zdecydowanie Nie!
Od poczatku miałem problemy z tym zakrecanym pojemnikiem, z powodu zbyt malej toleranacji, jak w przypadku rączki i sworznia o czym napomknął już
@pafcio0 i nadal tak ciężko chodzi.
Niestety , nie wiem czy trafiła mi się taka "felerna" (super wykonana) wersja, że pojemnik wkrecał się w miarę dobrze tylko w jednej pozycji, cięzko stwierdzic w której bo nie zaznaczyłem w której.
Pechowo "zaklopsowany" pojemnik , ktory jak się okazało nie zaskoczył do końca odpadł dziwnym trafem z młynka ( może ktoś z domownikow mu pomógł, nie wiem, nikt się nie przyzna) i pewnie kolejnym dziwnym trafem się "skosił" .
Teraz jest prawie niemozliwe bezproblemowe wkręcenie pojemnika, myślałem że trochę się wyrobi, niestety nie...
Skutkowało to tym że wykreciłem "trzymacz" tego kubka z korpusu młynka ktory jest na bardzo drobniutki gwint i ledwo co go wkręciłem , pociąłem recę probujac zdemontować ten kubek z tego pierścienia, gwint jest ostry jak brzytwa.
Generalnie jestem mega wkurzony i mocno zniesmaczony, całą sytuacją.