Autor Wątek: Royal Catering RC-CGE22  (Przeczytany 860 razy)

Offline Doctor500

• Ekspres: Melitta CI
Royal Catering RC-CGE22
« dnia: 04 Grudzień 2024, 16:38:35 »
Czy ktoś posiada lub posiadał młynek Royal Catering RC-CGE22 i może się podzielić opinią? Czy ogólnie znana jest to dla Was firma? Mam możliwość kupienia takiego młynka i nie wiem czy warto. Był niby bardzo mało używany. cena około 550zł. 

Offline kacperb Mężczyzna

• Ekspres: V60, Kalita Wave, Orea V3, Europiccola
  • Młynek: Kinu, DF64
Odp: Royal Catering RC-CGE22
« Odpowiedź #1 dnia: 04 Grudzień 2024, 17:34:00 »
z jednej strony trochę firma krzak robiąca wszystko do gastronomii i ciężko nawet znaleźć informacje o żarnach. ale wygląda to jak jakieś przebrandowane fiorenzato czy inny mazzer. w tej cenie faktycznie jesteś w stanie znaleźć używany młynek wspomnianych firm jak dobrze poszukać.

Offline Doctor500

• Ekspres: Melitta CI
« Odpowiedź #2 dnia: 08 Grudzień 2024, 18:04:24 »
z jednej strony trochę firma krzak robiąca wszystko do gastronomii i ciężko nawet znaleźć informacje o żarnach. ale wygląda to jak jakieś przebrandowane fiorenzato czy inny mazzer. w tej cenie faktycznie jesteś w stanie znaleźć używany młynek wspomnianych firm jak dobrze poszukać.
A dobre są te młynki co wymieniłeś? Patrzyłem to ich ceny są spore ale wiadomo że nie zawsze cena idzie w parze z jakością.

Offline kacperb Mężczyzna

• Ekspres: V60, Kalita Wave, Orea V3, Europiccola
  • Młynek: Kinu, DF64
« Odpowiedź #3 dnia: 09 Grudzień 2024, 13:20:08 »
No nie bez powodu dobrze przyjęły się na rynku, często to wręcz konie robocze. Jest dużo modów, opcji drukowania 3D, wiadomo jakie mają żarna. Ten royal catering to trochę strzał w ciemno od firmy która robi wszystko i nic.

Pokaż nieprzeczytane posty: Nowe / Wszystkie / Odpowiedzi