CRS. Ale nie wiem ile osób tam pracuje
Myślisz, ze mają więcej singli? My mamy obecnie na stanie i rotacyjnie palimy:
1) Salwador Villa Galicia Bourbon,
2) Salvador Divisadero Pacamara Honey,
3) Salvador Divisadero Caturra natural,
4) Salvador Divisadero Maurizio Secret blend,
5) Salvador Finca Hondurita Honey,
6) Salvador Pacamara Pena Redonda,
7) Brazylia Sao Jose,
Brazylia FAF Yellow Bourbon,
9) Brazylia Pantano natural,
10) Brazylia Mogiana,
11) Brazylia Nossa Senhora De Fatima,
12) Brazylia La Nossa Senhora natural,
13) Honduras Comsa natural (direct trade),
14) Honduras Miriam Elisabeth Peres Top Lot natural
15) Honduras Ceiba washed organic
16)Kostaryka Finca Licho washed,
17)Kostaryka Finca Tono washed,
18) Kostaryka Las Lajas Black Honey,
19) Etiopia Aricha natural,
20) Etiopia Nefas natural,
21)Etiopia Ambela natural
22)Etiopia Gelena Abaya washed,
23)Kolumbia Pacamara Las Margeritas,
24) Kolumbia Fernandez Cauca,
25) Salvador Finca San Luis,
26)Rwanda Bushoki
27)Kenia Muthingini AA,
28)Kenia Kiuniu AA,
29)Kenia Slopes of 8 pb,
30) Kenia Ragati (w drodze)
31) Kenia Ichamana (w drodze)
32) India robusta Kaapi Royal
Andrzej ma jeszcze jakąś Gwatemalę, której nazwy nie pamiętam..Jednorazowo trafia na półki 1/3-1/2 wszystkich kaw, ale nie jestem w stanie przetestować reprezentancji wszystkich naszych singli (chociażby po 1 paleniu) w ciągu jednego dnia. Stworzenie szerokich opisów i doradztwo w kwestii zaparzania to bardzo poważne przedsięwzięcie. De facto musiałby to być osobny etat: tylko od komunikacji.