Autor Wątek: Electrolux EEA 250  (Przeczytany 11265 razy)

Offline DrUsagi Mężczyzna

  • Global Moderator
  • Wiadomości: 6342
  • Ekspres: Conti CC100 PM, FE-AR La Peppina, Arrarex Caravel, alternatywa, w renowacji: Pedretti KIM Express
  • Młynek: Gastronomiczne 65mm, małe stożki głównie pod alternatywę
Odp: Electrolux EEA 250
« Odpowiedź #15 dnia: 21 Sierpień 2013, 15:46:53 »
Sam smak może się dramatycznie nie zmienia. Zmienia się faktura kawy. To trochę jak z lodami - takie twarde na max zmrożone i takie miękkie delikatnie mrożone. Lody te same, smak ten sam - a wrażenia smakowe zupełnie inne.

LMWDP #469

Offline Geralt0073 Mężczyzna

  • Ojciec Założyciel
  • Wiadomości: 1024
    • wszystkookawie.pl
  • Ekspres: Fracino Cherub, Syfon Hario, Drippery Hario i Tiamo, Phin, Chemex, Tygielek, AeroPress;
  • Młynek: Fiorenzato F83 E, LaCimbali Cadet, Mahlkonig EK 1 BF, Tiamo M. S. H.
Odp: Electrolux EEA 250
« Odpowiedź #16 dnia: 21 Sierpień 2013, 18:04:02 »
Ta sztuczna pianka jest mdła i zniechęca do picia.

 


Pokaż nieprzeczytane posty: Nowe / Wszystkie / Odpowiedzi