Kolego leo_rex, jeśli nie żartujesz to pomoże ci wysokość, wyciąg ten plastik na dole , pod plastikiem będzie metalowa ,,tacka'' też ją wyciąg, pojawi się plastik, tam wytnij dziurę na kubek który się obniży, wtedy wysuń lekko poza blat, tak by kubek wisiał nad podłogą, wtedy będzie siurać z wysokości i zrobi ci się panka jak miałeś wcześniej. Mam nadzieję, że lekko słodzisz tę kawę, bo 200 ml przez to ciastko to kurde, a powiedz jeszcze ile kawy sypiesz, bo widzę, że restrykcyjnie trzymasz normy, 20 sekund mielenie, mało kto tak skrupulatnie mierzy. Znam ten model, mamy ich kilka w pracy, nie wiem jaką temperaturę daje, ciśnienie też nie wiem jakie, ale przy małej kombinacji mam z wierzchu kożuch w kolorze cukierków krówek z refleksami kukułek, tak zwany tygrysek, najlepiej wychodzi na podwójnej. Ciekawostką jest że tam w mniejsze sitko można upchać nawet z 10g, ale w podwójne, to 14 dla nowego może być problem, władam tam 14-15 ale trzeba się sprężyć by wlazło, moim kolegom wchodzi 12.