Sory za pisownię. Piszę z telefonu, forum nie jest przystosowane. Żeby poprawić błąd muszę pół tekstu usuwać.
Na pewno nie mam problemów z temperatura. Pooglądałem filmiki na youtube. Wszystkim spada tak temperatura.
Wcześniej kawa zwykła czarna wychodziła mi petarda. Tylko teraz z tym audunem mam problem.
Wczoraj wieczorem poszedłem do delikatesów(musiałem się napić czegoś i sprawdzić czy nie zepsuł mi się ten ekspres) kupiłem to;
bar italia saquella gran crema
Wyglądało najbardziej normalnie wśród tshibo i primy:)
Wróciłem do ustawień, 9 kliknięć comandante, 93 stopnie na PID, 25 sek, 17,5g/35g.
Crema tak gruba mi wyszła ze na oczy takiej nie widziałem. W smaku 0 kwaśnego. Ciastko idealne, wszystko ok.
AUDUNa co kupiłem i próbuje zaparzyć to tak:
- pije, zostawiaM w ustach nie przełykam, to czuje po prostu kwas, jak bym miał kwasek cytrynowy w ustach.
Wypływam, nie ma co się oszukiwać i szukać cytrusów. Po prostu brak calkowoty smaku kawy. To nie posmak ani smak jakiś truskawek czy pomaranczy. Kwasek cytrynowy- tyle:)
- crema mizerna, zamieszanie to prawie nie ma
- już z 10 razy parzyłem za każdym razem coś innego. Dopiero 110 stopni zmieni smak, wtedy się przypala i jakoś to jest:) czy można na tak gorącej parzyć?