Autor Wątek: Oliwa z oliwek: kryteria jakości  (Przeczytany 23086 razy)

Offline kulka Mężczyzna

  • Wiadomości: 1526
  • Ekspres: Rocket Evoluzione v2, Ascaso Arc, Chemex, V60-2, Aero, Origami + LilyDrip, April, Wilfa classic
  • Młynek: Mazzer Super Jolly, Kinu M47v3.5, Ascaso i-mini
Odp: Oliwa z oliwek: kryteria jakości
« Odpowiedź #120 dnia: 30 Sierpień 2024, 17:25:57 »
Za parę złotych kupujesz marasce z zakrętką.

Offline WS5 Mężczyzna

  • Wiadomości: 469
  • Ekspres: Aeropress, phin, Magica S PID, Lelit Mara X
  • Młynek: Niche Zero, Compak K3 Touch, DF64
Odp: Oliwa z oliwek: kryteria jakości
« Odpowiedź #121 dnia: 30 Sierpień 2024, 17:31:53 »

Offline Fux Mężczyzna

  • Global Moderator
  • Wiadomości: 3067
  • Ekspres: La Marzocco Linea Micra, tygielek
  • Młynek: G-RISTO W
Odp: Oliwa z oliwek: kryteria jakości
« Odpowiedź #122 dnia: 30 Sierpień 2024, 18:05:38 »
Miałem taki patent, że dozownik był wciskany w środek szklanego naczynia.
Jednocześnie po postawieniu resztka ściekała wokół tego dozownika poprzez otwór do naczynia.
Nie mam fotografii.

Mniej więcej o taki patent chodzi.


Ten ze zdjęcia nie ma nakładki, która chroniłaby przed kurzem.
« Ostatnia zmiana: 30 Sierpień 2024, 18:16:58 wysłana przez Fux »
Człowiek może wyzbyć się wszystkiego z wyjątkiem pokus...

Offline Krakus Mężczyzna

  • Ojciec Chrzestny
  • Wiadomości: 3197
  • Ekspres: Ascaso Arc ++, ECM Casa V
  • Młynek: C40 IH RC, Niche Zero
Odp: Oliwa z oliwek: kryteria jakości
« Odpowiedź #123 dnia: 30 Sierpień 2024, 22:37:56 »
Chytre :)

 


Pokaż nieprzeczytane posty: Nowe / Wszystkie / Odpowiedzi