Autor Wątek: Obróbka kawy  (Przeczytany 5432 razy)

Offline DrUsagi Mężczyzna

  • Global Moderator
  • Wiadomości: 6342
  • Ekspres: Conti CC100 PM, FE-AR La Peppina, Arrarex Caravel, alternatywa, w renowacji: Pedretti KIM Express
  • Młynek: Gastronomiczne 65mm, małe stożki głównie pod alternatywę
Obróbka kawy
« dnia: 17 Lipiec 2015, 12:09:19 »
Jak metoda obróbki wpływa na efekty w filiżance. Ta sama kawa, ale 4 różne metody.

Więcej tutaj
« Ostatnia zmiana: 17 Lipiec 2015, 12:12:23 wysłana przez DrUsagi »
LMWDP #469

Offline malkos Mężczyzna

    • Świeżo Palona
  • Użytkownik komercyjny
  • Wiadomości: 1311
    • ŚwieżoPalona
  • Ekspres: Aeropress, Hario v60, French Press Bodum, kawiarka GAT Konica
  • Młynek: Zassenhaus Quito, Comandante MK3
Odp: Obróbka kawy
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Lipiec 2015, 13:09:38 »
świetne
Właściciel sklepu http://swiezopalona.pl

dlawokawie5 - nowy kod - 5% zniżki na wszystko

 


Pokaż nieprzeczytane posty: Nowe / Wszystkie / Odpowiedzi