Mam z produkcji 5 lipca i zeby byka jasniej palona to nie zauważyłem. Serio. Jak dla mnie jest podobna chyba że to jakis niuans w czasie palenia. Moze ziarenka ciut mniej oleiste niz poprzednio. Co do smaku. Na 9 barach 28/28 wychodzi przepysznie. Kwaskowa nie jest absolutnie, właśnie bardziej pełna słodka i czekoladowa. Dla mniento duzy plus bo lubie takie kawy.
Co wazne ta czekoladowosc nie zabila charakteru Aridany czyli w smaku jest podobna do pozostalych partii tylko wlasnie taka jakby pelniejsza z dluzszym slodkawym posmakiem pozostajacym na jezyku.
Pije kawy mlecznie głownie na bazie espresso i jest mega dla mnie.
Może mamy rozne smaki Antonio ale tek kwaskowatosci nie wyczuwam nawet jak ekstrakcja nie wyjdzie.
Po lekkim przestudzeniu wychodzi fajny migdał w niej.
W turbo smakuje tez bardzo dobrze.
Tlen znosi bardzo dobrze. W trakcie utleniania wystarczy mocniej ubić bez machania młynkiem.
Keep doing
Jak bedziesz mial cos super eksperymentalnego (w espresso) to moge przetestować;)
Teraz kupilem znowu 2,5 kilo Ariadny i nie wiem czy prędko zmienię wec jak cos służę opinią:)
Juz zaczalem ograniczac spozycie do 3 kaw dziennie, a tu taka sytuacja. Chce się pic wiecej. Jak żyć?