Importing a profile in to Designer will decimate all data except the main [points].
Continue?
Keyboard moves turned ONRuchy klawiaturowe włączone
Alarms are not available for device NoneAlarmy nie są dostępne dla urządzenia None albo Alarmy niedostępne dla urządzenia None
Switch LanguagePrzełącz język :evil:
Language successfully changed. Restart the application.Pomyślnie zmieniono język. Ponownie uruchom aplikację.
Return the arc cosine (measured in radians) of x.Zwraca arcus cosinus x (w radianach) -- często po polsku brzmi fajniej ;).
Return the base 10 logarithm of x.Zwraca logarytm dziesiętny z x.
<b>Action</b> Perform an action on slider release???
Hej :). Dzisiaj zrobiłem pierwsze palenia z rejestracją obu ważnych temperatur (ET/BT) za pomocą Artisana. Piękne to jest.
(https://lh4.googleusercontent.com/-dDB1x8BoyzE/VED7WjeWo_I/AAAAAAAABCU/6Nsk5nxZu0M/w849-h445-no/E2_17-10-2014.png)
Wkrótce ten proces będzie w naszym sklepie, jako Espresso-21. Ciekaw jestem: mówi wam to coś? ;) Ten profil oczywiście, a nie nazwa...
Wtedy pomiar pirometrem powinien dać wyniki zgodne z rzeczywistością
Nie wiem jaką temperaturę osiąga taka nieprzerobiona maszynkaJuż wiem ;) 225 stopni pokazał termometr pod koniec palenia...
W mojej ocenie to zdecydowanie najbrzydsze ziarenka jakie widziałem.
Czy to z mojej przesyłki?Jeszcze nie smakowałem, ale te z Playgroundu pięknością nie grzeszą, cokolwiek by to o nich świadczyło :)
Oj, tu sie z Tobą nie zgodzę, dziś otworzyłem Skywalkera i wygląda dobrze;-), natomiast Salwador z Two Face powiedziałbym, ze nawet bardzo dobrze, no ale ja się nie znam;-)Czy to z mojej przesyłki?Jeszcze nie smakowałem, ale te z Playgroundu pięknością nie grzeszą, cokolwiek by to o nich świadczyło :)
Fotka nie chce się wstawić, ale wyglądają b.podobnie.
...ale stopień palenia określił bym jako "fasola"Co masz na myśli? Fasola to fasola, jakoś nie widzę związku fasoli z kawą. Znaliśmy takiego jednego, który każdą piękną kawę kojarzył z "fasolką po bretońsku" ;).
To ziarna z Kenii z regionu Gatura. Mój aparat kiepsko to oddał ale stopień palenia określił bym jako "fasola" ;) Nie pierwszy raz mam tę kawę ale co raz to jest brzydsza i im brzydsza tym lepiej smakuje :)
Co masz na myśli?Czyli zielone ;) Prawie zawsze w "forumowych" opisach kaw jest nawiązanie do wyglądu ziaren. Zawsze otwierając paczkę oglądam i wącham, zapach kawy zawsze i każdej mi się podoba, ziarna też a w tym przypadku ziarna nie pachniały (prawie) i były zupełnie żadnej urody natomiast smakowały super. Byłem ciekaw co na ich widok powiedzą amatorzy i zawodowcy.