Autor Wątek: coffeeitalia  (Przeczytany 8900 razy)

Offline WS Mężczyzna

• Ojciec Chrzestny
  • Ekspres: Nuova Simonelli Musica, Arin Lever, Saeco Aroma Compact 200, alternatywy
  • Młynek: Mahlkönigi: K30 i Vario Home, Fiorenzato F6 D
Odp: coffeeitalia
« Odpowiedź #15 dnia: 07 Październik 2019, 22:06:04 »
Kupowałem w tym sklepie, kiedy jeszcze nie było polskiego oddziału i dobrze go wspominam. Fakt, że na polskim rynku było wtedy krucho z towarem i ceny także niesympatyczne.

Offline Fuła

« Odpowiedź #16 dnia: 22 Listopad 2022, 23:08:14 »
potwierdzam negatywne opinie. Niestety, kupiłam Oscara II w Coffe Italia - zepsuł się przed upływem roku. będę prosić o pomoc w innym wątku. Tymczasem - szczerze odradzam, bo gdyby ktoś mi napisał przed zakupem, że tak będzie, nie popełniłabym tego błędu - brak pomocy, brak serwis, brak telefonu, który ktoś odbierze - tylko filmiki z youtube'a. Jestem teraz w dużym kłopocie...

Offline Markoni Mężczyzna

• Ekspres: Iberital L,anna,Staresso, La Peppina, Aeropress, V60
  • Młynek: Casadio, Zassenhaus
« Odpowiedź #17 dnia: 25 Maj 2023, 15:08:52 »
Jakby ktoś chciał zaryzykować to na polskiej stronie można w dobrej cenie zakupić  "Crem One Dual Boiler PID WT/WC". Cena jest pomylona z modelem " Crem One H/X PID WT/WC". Porównałem na zagranicznych odpowiednikach strony.
Wysłałem emaila z zapytaniem czy ten model to na pewno dual boiler i otrzymałem po tygodniu odpowiedź twierdzącą. Więc przy odrobinie szczęścia może się okazać, że za ok.6700 można kupić dobry model DB.
Nie robiąc nic nie masz nic, robiąc coś masz więcej niż nic.

Offline gromog Mężczyzna

• Ojciec Założyciel
  • Ekspres: Crem One 2B R-LFPP Dual, Quick Mill Super Cappuccino, Jura F 50 II, Astoria CKE
  • Młynek: ZF64W, La Marzocco
« Odpowiedź #18 dnia: 27 Maj 2023, 00:53:48 »
No pewnie, że ceny atrakcyjne, a co z serwisem po zakupie?

Crem lepiej kupić u @Janusz i nie martwić  się o przyszłość. Polecam sprawdzonych sprzedawców.

Offline Janusz Mężczyzna

• CAFFE BARCA Sp. z o.o.
  • Użytkownik komercyjny
    • ascaso
  • Ekspres: ASCASO DREAM Green
  • Młynek: i-2 mini Polerowane Aluminium
« Odpowiedź #19 dnia: 28 Maj 2023, 12:14:38 »
Oficjalna cena ekspresu CREM 2B DUAL (nr kat. CREM8092) wg aktualnego cennika firmy WELBILT to 2238,00 EUR co daje po przeliczeniu ok. 10071,00 PLN. To by oznaczało, że sprzedają ten ekspres z rabatem 33% od ceny oficjalnej. W poprzednim cenniku z sierpnia 2022 r cena była 1935,00 EUR. Podejrzewam, że nie odświeżyli sobie cen na stronie sklepu i stosują do przeliczeń stare, nieaktualne już ceny. Ich sprawa.
Jakby ktoś z Forumowiczów był zainteresowany którymś z modeli ekspresów CREM to zapraszam do kontaktu. Na pewno zrobimy satysfakcjonującą ofertę. :)
ASCASO (i nie tylko) - Coś dla Domowych Baristów, Małej i Dużej Gastronomii...
https://www.ekspresdokawy.pl/

Pokaż nieprzeczytane posty: Nowe / Wszystkie / Odpowiedzi