Cześć wszystkim!
Chciałbym się przywitać ponownie po roku nieobecności na forum

Dużo czasu minęło, dużo kawy upłynęło... Jak już wracać, to z przytupem. Palarnia Blend to projekt stworzony z pasji do kawy - tak jak i forum WOK oraz duża część biznesów kawowych. Branża ta bez pasji z pewnością nie byłaby w tym miejscu, w którym jest teraz. Chciałbym, żeby Palarnia Blend wyróżniała się, oprócz pysznej kawki, podejściem ekologicznym - torby bio, rozwiązania wielokrotnego użytku dla kawiarni etc. Czuję, że trzeba chociaż spróbować powalczyć z plastikiem.
Na początek wybrałem kawki z rozsądku - z biegiem czasu będą pojawiać się coraz ciekawsze kraje, obróbki, odmiany. Profile palenia nie przekroczą drugiego cracku. Choć nie widzę absolutnie nic złego w Robuście, to póki co wszystko 100% Arabika. Będą 2 stałe pozycje (na razie) - jedna pod espresso, a druga do metod przelewowych. Cała reszta jest sezonowa i przewiduję dużą rotację

Jak szybko ona postąpi zależy od Was

Chciałbym, żeby zawsze była dostępna przynajmniej 1

do espresso w dobrej cenie.
www.palarniablend.pl wystartuje w niedzielę o 12:00 - zapraszam wszystkich do zajrzenia na stronkę, wysyłka za darmo od 90 złotych.
Kod rabatowy z okazji hucznego otwarcia: START15 (do wpisania przy wyjściu). Czas trwania promocji:15.09-22.09
W przyszłości będą też promocje tylko dla forum WOK. Bardzo zależy mi na Waszej opinii, bo tylko ona może sprawić, że

będzie lepsza - dlatego jesteśmy jak najbardziej otwarci zarówno na dobre i złe opinie

Jeśli widzicie, że coś nie działa na stronie - dajcie od razu znać, być może coś umknęło. Wiadomo jak jest ze stronami www

Na pytania forumowe postaram się odpowiadać tak szybko jak to będzie możliwe.
Jeśli będziecie przejazdem przed Dolny Śląsk - dajcie znać, pogadamy

Drzwi są zawsze otwarte dla wszystkich, o ile nie są zamknięte

Palarnia znajduje się koło Świdnicy, ok. 60km za Wrocławiem w stronę Wałbrzycha.
Jeszcze nigdy nie zapraszałem na otwarcie palarni i nie wiem jak to się robi

No to co... Do zobaczenia w niedzielę