czy słomki to jeszcze większy temat.
ta bo akurat AD ruszy tyłek na spacer i pójdzie sobie wypić kawę, szczerzę wątpię, jak on ze stoku bez ochrony i zamknięcia go dla pozostałych zjechać nie potrafi... ale olać jego, nie w tym rzecz.
Słomki metalowe bardzo trudno dostępny temat w większej ilości dla gastronomi, a jeszcze trudniejszy temat w utrzymaniu czystości, trzeba czyścić jak butelki i lulki od yerby taką małą szczoteczką. Z tym, że jest to do zrobienia i znam miejsca gdzie już temat ogarnęli. Fakt sprawa nie łatwa, ale jak z kubkami, kurde DA SIĘ!
Jedno, ale by ogarnąć to globalnie, nie jednostkowo w Australii klepnęli ustawę zakazująca używania kubków. I tam jest inne społeczeństwo, a kultura kawowa na zupełnie innym poziomie. Stosunek spożycia tam, a u nas, zupełnie odmienny.
Ej, a te kubki z Waszej oferty, to jak u nich z szczelnością, ciekną jak przewrócisz o 90 stopni czy szczelnie się trzyma wszystko? Używa ekipa w Poznaniu, by podskoczyć zobaczyć? Bo mnie te kubeczki z gumeczką co zapomniałem nazwy, nie przekonują. Zwykły słoik po nutelli z modnym napisem i kawałkiem plastiku który cieknie w piździet i średnio tam z trzymaniem temperatur....