Niestety Honduras eksperymentalny już się skończył, pozostało jeszcze troszeczkę Salwadoru z fermentacji węglowej - zapraszamy
szczegóły:
https://www.kawagregorio.pl/kawa-arabika-single/salwador-48h-goraca-fermentacja-weglowa-2Jest jeszcze możliwośc rezerwacji kawy:
Etiopia Sidamo Bensa - oceniona na 91 punktów, nuty smakowe: łagodny, vermut, jagoda, ananas, truskawka, wiśnia, brzoskwinia (ze względu na bardzo niewielką ilość nie mieliśmy możliwości jej przetestowania, tak to jest z eksperymentami
). Cena tej kawy to około 55,00 złotych za 100 gram (zobaczymy ilu będzie chętnych, cena bardzo promocyjna - normalna cena tej kawy jest wyższa od Jamajki Blue). Tak jak z poprzednimi kawami, z całego eksperymentu dostępnych jest tylko kilka kg. Jeśli uzbieramy odpowiednią ilość chętnych, postaramy się ją zamówić (jeśli oczywiście zdążymy). Jeśli ktoś chciałby poeksperymentować prosimy o rezerwację na maila:
[email protected] lub w prywatnej wiadomości tutaj.
A teraz
nowości czekoladowe Jak wiadomo czekolada łączy się bardzo dobrze z kawą dlatego też uzupełniliśmy zapasy czekoladowe, poza czekoladami dostępnymi w naszej ofercie wcześniej są i nowości:
gorzka ze złotem i różą - elegancko wyglądająca czekolada posypana złotem i różą
oraz zupełna nowość
PRAWDZIWA CZEKOLADA RÓŻOWA RUBY - dostępna zarówno w tabliczkach jak i w wersji do picia. Mieliśmy okazję spróbować ją u producenta : smak to: czekolada mleczna słodka z dodatkiem owoców: truskawek, malin, słodycz czekolady miesza się z rześkością i lekkim orzeźwiającym kwaskiem owoców. Jest to prawdziwa czekolada - bez barwników, kolor naturalny - warto spróbować.
Szczegóły:
https://www.kawagregorio.pl/czekolada