Wypał nr | Nazwa kawy | Żródło kawy | Waga przed paleniem | Waga po paleniu | Ustawiona temperatura | Początek pierwszych strzałów | Początek drugich strzałów | Temperatura przed zasypem | Temperatura przy pierwszych strzałach | Temperatura przy drugich strzałach | Czas palenia | Zdjęcie wypału |
9 | Chiny | cafeMia | 168 | 135 | 165 | 13. minuta | - | 190 | 168 | - | 13 | klik (http://imageshack.us/a/img14/5414/jihe.jpg) |
Chińska arabika jest zbierana ręcznie i charakteryzuje się mocnym, cytrusowym smakiem.
Wypał nr | Nazwa kawy | Żródło kawy | Waga przed paleniem | Waga po paleniu | Ustawiona temperatura | Początek pierwszych strzałów | Początek drugich strzałów | Temperatura przed zasypem | Temperatura przy pierwszych strzałach | Temperatura przy drugich strzałach | Czas palenia | Zdjęcie wypału |
11 | Chiny | cafeMia | 168 | 142 | 155 | 12. minuta | - | 180 | 165 | - | 12 | klik (http://imageshack.com/a/img15/1976/6nya.jpg) |
13 | Chiny | cafeMia | 167 | 132 | 165 | 9 minut 30 sekund | 15. minuta | 190 | 176 | 180 | 16 | klik (http://imageshack.com/a/img856/4204/x13t.jpg) |
ale opisom kaw na stronie cafeMia już ufać nie będę.
Kawy wypalone w różny sposób, mają różny profil sensoryczny.