Ratio 1:2,5, czas lekko ponad 30" i powinno być dobrze. Nie mamy jej jeszcze dużo, bo niektórzy się pytają o zapasy jakie mamy.
W sklepie pojawi się od jutra ponownie Polish Horse, w nieco odmienionym wydaniu. Tym razem w skład mieszanki wchodzą ziarenka peaberry z Nikaragui i Papui Nowej Gwinei, dopełnione indyjską Kaapi Royal.
W przelewach pojawi się Kenya Swara ( gazela ) autorski projekt importera kawy Sucafina.
Po naturalu Tabi z plantacji San German, pojawią się te same ziarenka ale tym razem z plantacji Alto Cielo. Anyelo Eduardo Sosa Gonzales jest producentem z ponad 20-letnim doświadczeniem w pracy z kawą. Jest właścicielem 9-hektarowego gospodarstwa. Kiedy Anyelo odziedziczył farmę od ojca, rosło tam ponad 500 drzew Caturra. Od tego czasu Anyelo postanowił zdywersyfikować swoje plantacje i posadził także Gejsze i odmiany Tabi. Teraz Tabi stanowi większość w gospodarstwie, dlatego Anyelo nazywa swoją posiadłość „Tabilandem”.