Dzięki za wrażenia! Wciąż się uczymy - co się sprawdzi dla nas i dla naszych klientów.
Salwador również fajnie wychodzi z kawiarki - sprawdzałem
a jeśli chodzi o mleko to do tego typu kaw fajnie może pasować mleko migdałowe, jeśli ktoś lubi marcepanowo-deserowe klimaty. Pozdrowienia dla Żony!
Wczoraj wypaliłem końcówkę Salwadoru, dzisiaj będzie cupping i aktualizacja stanów (około 20-25 paczek i więcej nie będzie). Rozglądamy się też już za nową kawą w jego miejsce.
Z innych rzeczy:
-dodaliśmy rok zbiorów, tam gdzie mieliśmy o tym informację (czyli Salwador i Etiopia)
-w kolejce do zrobienia mamy dodanie informacji o opakowaniach oraz planujemy wprowadzenie darmowej wysyłki tylko musimy dogadać od jakiego progu
-na stronie pojawią się również daty palenia (danego dnia palimy tylko jedną kawę, więc teraz łatwiej nam nad tym zapanować)
Iskra to dwuosobowa operacja, robimy to w wolnym czasie po pracy i wszystkie procesy stawiamy od zera. Dlatego wielkie dzięki za wyrozumiałość i sugestie, co możemy dla Was robić lepiej, to naprawdę ważne.