BĘDZIE CUP TASTING !
Kilka dodatkowych informacji przekazuję wam poniżej gdyż przedłużamy zapisy na Mistrzostwa ! Kto jest chętny ?
Organizatorami całego wydarzenia są:Palarnia Kawy Coffee Proficiency,
Firma Makiato Marcin Wójciak.
Głównym sponsorem całych zawodów i kawy jest:Dystrybutora zielonej kawy firma BREO POLSKA.
Sponsorami sprzętu są:Dystrybutor oficjalnych ekspresów Mistrzostw Świata Latte Art i Coffee in Good Spiritys marki Dalla Corte - firma Art Coffee.
Dystrybutor oficjalnych młynków Mistrzostw Świata Latte Art i Coffee in Good Spiritys marki Mahlkonig - firma Primulator.
Finały Cuptasting odbędą się wraz z konkurencjami Latte Art i Coffee in Good Spirits.
Czas trwania zapisów dla zawodników na zawody - do 20.03.14.
Dotyczy to wszystkich konkurencji.
Prosimy wysyłać zgłoszenia na adres: zgloszenia . mpb (małpka) gmail . com
W TREŚCI ZGŁOSZENIA prosimy o poniższe informacje:
- kategoria (CIGS lub LA)
- imię i nazwisko
- firma
- jestem członkiem SCAE (numer członkostwa, nie dotyczy kat. „coffee lover”).
- faktura (pełne dane do faktury, w tym NIP) / bez faktury
- krótkie info o sobie, które zostanie przedstawione na stronie www/fb
- swoje zdjęcie (w formacie .jpg, .png, w wielkości do 1 mb)
Przed startem należy wykupić osobno obowiązkowe członkostwo SCAE.
Należy wykupić je INDYWIDUALNIE. Kosz to 37,5 euro.Bez członkostwa SCAE nie można startować w zawodach.
Członkowie SCAE nie dotyczy kat. „coffee lover”.
Musi to być członkostwo - "Barista".
FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY DO SCAE znajdziecie na stronie:
www . scae . com / membership . html
CENA ZGŁOSZENIA na zawody:
- jedna konkurencja: 100 zł netto (123 zł brutto)
- dwie konkurencje: 200 zł netto (246 zł brutto)
- trzy konkurencje: 300 zł netto (369 zł brutto)
PRZELEW
Numer konta: 95114020040000300275047488
Dane do przelewu: Makiato Marcin Wójciak, pl. Serkowskiego 3/5, 30-512 Kraków, mBank
tytuł wpłaty: imię i nazwisko, CIGS/LA/CT
Pytania prosimy kierować na: informacje . mpb (małpka) gmail . com
Bardzo was proszę o możliwe wzmożone działanie. Organizacja zajmujemy się od początku roku. Szkoda było by gdyby z powodu braku informacji nie wystartowali zawodnicy, którzy czekają na starty w tych konkurencjach.
Pozdrawiam serdecznie,
Błażej