Zamknijcie ten wątek, bo facet nie wie czego chce.
Przyznajcie mu rację, że Gaggia Classic to ściema, a jego ekspres, który po trzech latach wysiadł był super.
"Tak miałeś super ekspresik, robił wspaniałą kawę. Nic mu nie dorówna. Jaka strata
Wyrzuć tę Gaggię lub sprzedaj. Koledzy, kto zna jakąś promocję na poprzedni ekspres De Longhi kolegi ? Niech daje mu znać."
Czy Tobie chodzi o jakąś radę, poradę, pomoc ? Bo na razie nikt nic nie rozumie.
I odpowiem krótko na Twój post. Nie wiem dlaczego nie wychodzi Ci taka sama kawa na Gaggi. Ty nie wiesz, my nie wiemy. Tak po prostu jest. I nie ma co obrażać ludzi, że nic nie rozumieją, że nie potrafią czytać, że piszą tylko o espresso, itp. itd. A Tobie chodzi o taką samą kawę na Gaggi co na De Longhi. I nie dasz sobie powiedzieć, że to zależy od wielu czynników, a kawa z "kolby" to espresso.
Piszesz, że wszyscy Cię nie rozumieją, bo tu nie chodzi o espresso, ale chwalisz się ... cremą robioną na ekspresie kolbowym, który jest przeznaczony do ... espresso.
Chcesz używać mielonek z marketu to używaj nikt Ci tu nie zabroni.
Piszesz, że to problem sitek. Wielu wątpi, że to ten problem jest główny, ale ty wiesz lepiej. Pokazują Ci, że używasz niewłaściwego ekspresu do Twojej kawy z mielonek. Ale ty dalej uparty, że ty chcesz. Nie mam na to rady.