@piomic, łączę się w bólu i umartwiam moim prezentem gwiazdkowym:
ja wiem, ja wiem, przelej to w dripie
tak po japońsku, tu masz taki filmik, jak jeden Japończyk odwiedza drugiego, który to prowadzi mini palarnię i posiada ciekawą teorię na cały proces palenia i parzenia kawy, generalnie im ciemniej tym słodziej
koniecznie włącz napisy, są po angielsku, początek możesz se darować, ten w białej koszuli z dzbankiem jest ważny;) trochę niewygodnie się to ogląda, bo wydaje się, że kręcone jest "spod płaszcza", chyba drugi aparat nie zaskoczył i zmontował z tego co miał, dziwne ale teorie są ciekawe, takie inne, takie że widząc kolor swoich ziaren napewno nie myślałeś o słodyczy w pierwszym planie
Tylko pamiętaj jak to jest z dobrymi radami w internecie, ja oczywiście nigdy takiej kawy nie piłem, ale jak byś się skusił, to fajnie jak byś opisał co wyszło